Åsa Mossberg, Mäklare på ERA Garnisonen Borås

Åsa Mossberg Mäklare på ERA

Toppmäklare 2018
Toppmäklare 2017
Åsa Mossberg, Mäklare på ERA Garnisonen Borås
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Åsa?

Jag strävar alltid efter att du som säljare ska bli 100% nöjd med din försäljning. Du som säljare ska känna dig trygg i processen, att jag jobbar för att hitta den köpare som ser värdet i din bostad och att jag har förmågan att ge dig maximalt betalt.

Vad skiljer Åsa från andra mäklare?

Jag är pålitlig och trygg. Jag finns alltid tillgänglig på telefon och sms, så har du några frågor är det bara att kontakt mig. Jag återkopplar alltid till dig som säljare så att du är med i hela processen.
Varje bostadsförsäljning är unik med olika behov och målgrupper, jag lovar att alla spekulanter ska få chans att se bostaden, ibland behövs flera visningar.
Jag är lyhörd för dina önskemål, vill du ha en snabb försäljning, råd och stöd samt maximalt betalt. Vad är viktigt för dig?
Jag är med dig i allt från fotografering och besiktning, trygga kontrakt, tillträde på bank till deklarationen året efter försäljning.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är född och uppvuxen i Borås och kan sjuhäradsbygden. Boråsområdet har en stark inflyttning och många arbetstillfällen, bra pendlingsavstånd till Göteborg och inte att förglömma, Högskolan. Det finns med andra ord många spekulanter till allt ifrån din villa, lägenhet eller studentlägenhet.

Hur marknadsför Åsa sina bostadsförsäljningar?

Överallt, i stort och smått. Hemnet, Instagram och Facebook, vårt spekulantregister och naturligtvis vår hemsida. Men även via skyltar i området, utskick till dina grannar-de bästa ambassadörerna för området samt digitalt på Aftonbladet.se.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-18.

ÅSA SÄLJER

Objekttyper

  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor

På följande platser

ÅSA ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

ÅSAS PROSPEKT

Åsa Mossberg har 8 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Åsa till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Åsa

ÅSA JOBBAR PÅ

Är du Åsa Mossberg?
Logga in och redigera din presentation här.