Åsa Andersson, Mäklare på Mäklartorget i Hälsingland

Åsa Andersson Mäklare på Mäklartorget i Hälsingland

Åsa Andersson, Mäklare på Mäklartorget i Hälsingland
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Åsa?

Jag har jobbat i 10 år i Hudiksvall, kan marknaden på mina 5 fingrar och vet var köparna finns. Styrka i att driva affären i mål vilket uppskattas av alla parter, därmed som resultat ett högsta möjliga slutpris. Stor mått av social kompetens!

Vad skiljer Åsa från andra mäklare?

Jag är den mäklare som omsatt mest i Hudiksvall under de senaste åren. Min absoluta styrka är att driva affären med snabb återkoppling och få till avslut med högt försäljningspris. Har stort nätverk och tar mycket hjälp från vår bank, försäkringsbolag och skadereglering för att ge bästa möjliga upplevelse till alla parter. För att nå dit jag gjort krävs givetvis att jag är tillgänglig på telefon vilket jag vet att ni som kunder kräver.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Hudiksvall har haft en god marknad med stigande priser de senaste 10 åren. Lite har det börjat stanna av med nya amorteringskrav och på sikt högre räntor. Trots nyproduktion av lägenheter de senaste 2 åren har vi fortsatt högre efterfrågan än utbud. Ser positivt på 2019.

Hur marknadsför Åsa sina bostadsförsäljningar?

Vi jobbar aktivt mot det stora bostadssajterna som hemnet, lansfast samt sjöhem. Vi jobbar även med betalda annonseringar i sociala medier såsom Instagram och Facebook. Lokalpress som Hudiksvalltidningen mm sker vid det tillfällen tidningen har totalutgåvor. Snygg skyltfönster på Storgatan som inte kan undgå någon.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-05-22.

ÅSA SÄLJER

Objekttyper

  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor

På följande platser

ÅSA ERBJUDER

Följande arvodestyper

  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

ÅSAS PROSPEKT

Åsa Andersson har 4 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Åsa till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Åsa

ÅSA JOBBAR PÅ

Är du Åsa Andersson?
Logga in och redigera din presentation här.