Sök & hitta alla mäklare i Viksjö

Välkommen till Sveriges största söktjänst och katalog med fastighetsmäklare! Nedan ser du en lista med alla mäklare i Viksjö. På mäklarnas profilsidor kan du läsa deras presentationer och verifierade omdömen från tidigare bostadssäljare. Alla omdömen om mäklarna är uppringda och kontrollerade, så att du kan vara säker på att det är riktiga omdömen.

Välkommen till Sveriges största söktjänst och katalog med fastighetsmäklare! Nedan ser du en lista med alla mäklare i Viksjö som du kan läsa omdömen om.

Viksjö, Postort

Visa mäklare som jobbar med alla bostadstyper bostadsrätter, villor, radhus, fritidshus, tomter och som jobbar med alla arvodestyper fast arvode, rörligt mäklararvode, arvodestrappa .

Crister Sjöberg

Crister Sjöberg

Jag vill att du som säljare ska bli 100 % nöjd och jag strävar efter att hitta köpare som ser värdet i just din bostad. Jag är duktig på att hitta bra försäljningsargument till alla typer av...

Visa Cristers Profil
Ami Sörlin

Ami Sörlin

Jag älskar mitt jobb och att hjälpa både köpare och säljare till ett bra bostadsbyte! Jag strävar efter att hitta köpare som ser värdet i just din bostad och att du skall få högsta möjliga slutpris!

Visa Amis Profil
Felix Krantz

Felix Krantz

Din bostadsaffär kommer vara en av de största affärerna du gör i ditt liv, om inte den absolut största. Därför krävs ett stort personligt engagemang, med noggranna förberedelser och en genomtänkt...

Visa Felixs Profil

Dick Kvarfordt

Specialist på karaktärshus & idyller över hela Sverige med utlandskunder som huvudinrikting. Få en bredare marknadsföring & bättre betalt. Ofta mycket bättre än på den lokala marknaden....

Visa Dicks Profil

Ester Hemström

Ester Hemström är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Härnösand, Västernorrland, Viksjö, Hemsön, Ramvik, Utansjö och Älandsbro.

Visa Esters Profil

Anna Gidmark

Anna Gidmark är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Härnösand, Västernorrland, Viksjö, Hemsön, Ramvik, Utansjö och...

Visa Annas Profil

Caroline Nordling

Caroline Nordling är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Härnösand, Västernorrland, Viksjö, Hemsön, Ramvik, Utansjö och...

Visa Carolines Profil

Jennie Bäckström

Jennie Bäckström är mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, villor i Härnösand, Västernorrland, Viksjö, Hemsön, Ramvik, Utansjö och Älandsbro.

Visa Jennies Profil

Ulf Ögren

Ulf Ögren är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Härnösand, Västernorrland, Viksjö, Hemsön, Ramvik, Utansjö och Älandsbro.

Visa Ulfs Profil

Helena Zetterberg

Helena Zetterberg är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Härnösand, Västernorrland, Viksjö, Hemsön, Ramvik, Utansjö och Älandsbro.

Visa Helenas Profil

Line Tallberg

Line Tallberg är mäklare på Mäklarhuset och förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Härnösand, Västernorrland, Viksjö, Hemsön, Ramvik, Utansjö och Älandsbro.

Visa Lines Profil

Markus Bylund

Markus Bylund är mäklare på Mäklarhuset i Härnösand, Västernorrland, Viksjö, Hemsön, Ramvik, Utansjö och Älandsbro.

Visa Markus Profil