Victor Ydrauw, Mäklare på Fastighetsbyrån

Victor Ydrauw Mäklare på Fastighetsbyrån

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Victor?

Noggrannhet, målmedvetenhet och att alltid hålla en hög servicenivå är mina nycklar i jobbet. Det i kombination med att ha Sveriges största mäklarföretags resurser i ryggen skapar optimala förutsättningar för en lyckad bostadsförsäljning. Jag har flera rekordförsäljningar på min meritlista och kan lämna goda referenser. Kontakta mig så skräddarsyr vi ett upplägg som passar dig.

Vad skiljer Victor Ydrauw från andra mäklare?

God lokalkännedom, hög servicenivå, flexibilitet, kommunikativ och driven. Jag värdesätter förmågan att aldrig ge upp högt hos mig själv. Här under låter jag en säljare och en köpare beskriva sin upplevelse med mig i en och samma samma bostadsaffär;

Kommentar från en säljare;
"Grymt driven kille som jag hade valt igen! Alltid snabb respons, inlyssnande, förstod vad som var viktigt för mig men gav bra råd kring hur vi kunde tänka. Vi kändes som ett team och vi sålde bostaden tillsammans, vilket är viktigt när man gör sådana viktiga affärer. Jag rekommenderar Victor varmt!"

Kommentar från en köpare;
"Köpt en lägenhet av Victor. Otroligt bra uppföljning, information och bemötande. Plus att han ringer och inte bara sms:ar vilket jag upplevt att många mäklare gör. Mycket kunnig och tillmötesgående. Service minded. Både jag som köpare och säljaren var nöjda vid avslut. Jag ger honom högsta betyg och rekommenderar honom varmt."

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är själv bosatt i Danderyd sedan flera år tillbaka och trivs fantastiskt bra. Jag vet var närmaste tunnelbana, buss, förskola, badplats och matbutik ligger i förhållande till din bostad. Mycket god lokalkännedom och en god ambassadör för området jag är verksam i.

Hur marknadsför Victor sina bostadsförsäljningar?

Jag har en mycket bred och effektiv marknadsföring via de bästa kanalerna. Vi skräddarsyr också din tjänst utifrån dina behov och önskemål. Några av de marknadsföringskanaler vi använder oss av är:
- Annons på www.hemnet.se
- Annons på www.fastighetsbyran.se (Sveriges största bostadssajt efter Hemnet)
- Utskick i Fastighetsbyråns spekulantregister (Sveriges största register för bostadssökande)
- Riktad marknadsföring på sociala medier
- Annons i skyltfönster i Mörby Centrum
- Annons i lokaltidningen Mitt i Danderyd
- Utskick av visningslappar i föreningen och eller närområdet

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-10-02.

VICTOR SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
VICTOR ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Victor Ydrauw har 1 rekommendation

Alla rekommendationer är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga rekommendationer från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Victor till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Victor

VICTOR JOBBAR PÅ

Är du Victor Ydrauw?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis