Ulf Lindwall, Mäklare på Magntorn & Lindwall

Ulf
Lindwall
Mäklare på Magntorn & Lindwall

5 av 5 i betyg
Visa Ulfs rekommendationer

Om Ulf Lindwall

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Ulf?

Anlitar du mig får du en fastighetsmäklare med mycket lång, gedigen erfarenhet och stort kunnande inom allt som rör förmedling av både fastigheter och bostadsrätter. Genom en affärsmässig inställning, ständig uppdatering och stor kunskap om värdet på din bostad kan jag ge dig som uppdragsgivare god garanti för att högsta marknadspris uppnås.

Vad skiljer Ulf Lindwall från andra mäklare?

Jag vill nog påstå att få mäklare kan mäta sig med mitt engagemang och genuina intresse för fastighetsmäklartjänsten. Det är ett privilegium att få ha ett yrke som hjälper människor byta bostad i alla olika livssituationer. Har man som jag fötts in i yrket, varit verksam i och runt Lund i mer än 40 år lyckats bygga upp kunders förtroende under lång tid. Därför kan jag lämna ett mycket stort antal referenser när så önskas. Som egen företagare är jag mycket flexibel med arbetstider och kan därför erbjuda mina kunder, såväl uppdragsgivare som de mycket viktiga spekulanterna, en oslagbar tillgänglighet och service.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

När man arbetar som fastighetsmäklare blir man samtidigt en mycket god, och mycket gärna, ambassadör för sitt område.
För att överhuvudtaget lyckas som mäklare på din ort måste du vara påläst och mycket kunnig om allt som en bostadsköpare är intresserad av. Viktiga frågor som skolor, kommunikationer, trygghet, infrastruktur, gällande och kommande planer nu och i framtiden.

Lund som är vår huvudsakliga verksamhetsort utvecklas just nu helt fantastiskt. Vi märker hela tiden en ökad efterfrågan och inflyttning. En av de absolut största anledningarna är så klart att vi är en av de främsta Universitetsstäderna. Stora projekt och framtida arbetsplatser som Brunnshög med MAX LAB , ESS är så klart oerhört påverkande. Men närheten till "näringslivets" heta malmöregion och Danmark (Europa -världen) via Kastrup, är och förblir en av faktorerna till, enligt min uppfattning, fortsatt ökande mark - och bostadspriser.

Hur marknadsför Ulf sina bostadsförsäljningar?

Sedan många år nu är internetpresentationer det absolut mest slagkraftiga. Med Hemnet som den helt dominerande marknadskanalen. För att Hemnet ska fungera rent tekniskt exponeras alla mäklares objekt lika för att sedan låta spekulanterna "klicka" vidare till mäklarens egen hemsida. Där presenterar vi våra objekt med ett större antal, noga utvalda, bilder tagna av professionella fotografer. Den gedigna objektbeskrivningen finns också som en snygg bläddringsbar folder/tidning beskrivande din bostad.
Denna folder, i tryckt form, lämnas tillsammans med all annan västentlig information över till spekulanterna på visningarna.
Förutom Hemnet, vår egen hemsida, syns vi även på Bovision och HittaHem.
Vi annonserar vanligtvis även i en del lokala tidningar. I förekommande fall annonserar vi även i SDS och DI.
Vi för också ett kundregister som vi även meddelar oss till när något är på väg in.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-09-02.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Ulf säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
Ulf erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Ulf Lindwall
är mäklare på

Är du Ulf Lindwall?
Logga in och redigera din presentation här.