Tobias Wessman, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland - Visby

Tobias
Wessman
Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

5 av 5 i betyg
Visa Tobias rekommendationer

Om Tobias Wessman

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Tobias?

Jag vill att du som säljare ska känna att dina förväntningar på mäklartjänsten ska bli överträffade både vad gäller slutpris och service.

Vad skiljer Tobias Wessman från andra mäklare?

Jag lägger väldigt stor vikt vid att du som säljare ska känna dig delaktig i försäljningsprocessen och att dina önskemål blir hörda. Som person är jag mycket inlyssnande vilket ger mig bra möjligheter att hitta köpare till ditt objekt.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Nu inne på mitt 7:e år på Gotlandsmarknaden där jag sålt över hela ön med framgång. Gotlandsmarknaden är väldigt individuell beroende på läge på ön och just detta är något man verkligen behöver ta hänsyn till vid bostadsförsäljning. Generellt sett så har Gotland en mycket positiv trend vad gäller tillväxt och utveckling på bostadsmarknaden.

Hur marknadsför Tobias sina bostadsförsäljningar?

Alla våra bostadsbilder fotas av professionell fotograf och vi erbjuder även fri stylingkonsultation inför fotograferingen. Via vår kedja erbjuder vi proffsiga visningsbroschyrer, modern hemsida och kvalitetssäkrat försäljningsmaterial.

Vi har ett stort kundregister med spekulanter som kontaktas när objekt inom deras kriterier snart skall publiceras. Det är inte ovanligt att vi kan matcha önskemål mot bostäder redan innan de läggs ut på marknaden.

Digitalt finns vi på de största kanalerna tex Hemnet. Vi annonserar lokalt varje vecka i BoBra-bilagan som kommer ut med GA/GT och vi exponerar även bostäder på helagotland.se samt annonserar i sociala medier med framgångsrikt resultat.

Länsförsäkringar är ett starkt varumärke lokalt på ön och det ger givetvis positiva effekter på våra förmedlingsuppdrag. Varumärket borgar för trygghet. Din bostad exponeras givetvis även på skyltar och bildskärmar i våra välbesökta lokaler på kontoren på Hemse och i Visby.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2022-01-19.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Tobias säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
Tobias erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Tobias Wessman
är mäklare på

Är du Tobias Wessman?
Logga in och redigera din presentation här.