Sara Roos, Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Landskrona

Sara
Roos
Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling

5 av 5 i betyg
Visa Saras rekommendationer

Om Sara Roos

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Sara?

Jag kommer att göra precis allt för dig och för att din bostadsaffär skall bli så trygg som möjligt samt att du skall få det högsta bästa slutpriset. Jag strävar alltid mot att mina kunder skall vara 100% nöjda, så pass nöjda att man efter affären kan tänka sig att rekommendera mig vidare.

Vad skiljer Sara Roos från andra mäklare?

En bostadsaffär är en av de största affärerna som du gör i livet. Jag vill vara din trygghet genom hela affären samt jobba för att nå det bästa slutpriset. Jag är lyhörd i dina behov för att skapa en försäljning som passar dina önskemål, jag är noggrann och omsorgsfull genom försäljningen och sedan avslutar jag även med en gnutta envishet, som jag tycker krävs för att få fram det lilla extra ur varje enskild försäljning. Jag försöker alltid överträffa mig själv samt era förväntningar på mig som fastighetsmäklare.

Du hittar mig alltid tillgänglig på telefon, sms eller mail så har du några som helst funderingar så går det bra att kontakta mig närsomhelst, oavsett om du funderingar kring ditt nuvarande boende, går i säljtankar eller behöver hjälp att hitta en ny bostad!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är uppvuxen i Landskrona och bor även i kommunen för tillfället. Det gör att jag känner till både staden, kommunen och närliggande kommun Svalöv väldigt väl. Allt vad som finns att erbjuda, alla områdena och även fördelar med att bo i respektive område. När man själv bor och jobbar i kommunerna får man stenkoll på var saker och ting ligger samt även hur långt bort det finns, det rör sig om allt från skolor, buss- och tågstationer till restauranger, matbutiker, promenadstråk och shopping. Jag vet hur intresset ser ut för respektive område samt hur man bäst möter den stora marknaden vid en försäljning.

Hur marknadsför Sara sina bostadsförsäljningar?

Förutom mycket av det självklara som marknadsföring på Hemnet, i tidningsannonser, i skyltfönster osv så har vi en hel del andra sätt, för att marknadsföra din bostadsannons. Vi lägger stor kraft på att marknadsföra din bostad eller fastighet så att den syns ordentligt. Ju fler som visar intresse, desto högre brukar slutpriset bli.

Vi har en proffsfotograf, som inte bara tar alla bilder på bostaden utan som också skapar en vr-tour av din bostad. Alltså en 3D visning, som samtliga spekulanter kan nå dygnet runt i bostadsannonsen. Vi har även möjlighet att visa en helikopter vy över bostaden och hur den ligger i området. Sedan är det jag som tar fram en professionell och informativ bostadsbeskrivning.

Bostadsannonsen publiceras såklart på vår hemsida, www.svenskfast.se, som för tillfället är störst och mest besökt av alla mäklarsidor med över 700 000 besökare i veckan. Förutom vår hemsida syns bostadsannonsen även hos alla matchade spekulanter i vårt stora spekulantregister. Spekulantregistret innehåller potentiella köpare för din bostad som vi varit i kontakt och som aktivt letar bostad. Eftersom vi har ett av branschens största kundregister med köpare från hela Sverige har vi koll på vilka som vill flytta inom ditt område och vilka som vill flytta hit från andra orter.

För ytterligare exponering och maximerad marknadsföring erbjuder vi även SMART digital och social annonsering. Svensk Fastighetsförmedling samarbetar med CCT och erbjuder som enda mäklare i Sverige SMART, ett verktyg för digitala och sociala annonskampanjer. SMART identifierar och engagerar de troligaste köparna av din bostad, exponerar bostaden i de populäraste kanalerna och låter dig följa kampanjen live. Resultatet är tydligt; fler som intresserar sig för din bostad vilket ökar chansen för en snabbare försäljning till ett högre slutpris. Låter det för bra för att vara sant? Hör av dig till mig eller titta in på vår hemsida, för att läsa mer om SMART och våra olika sätt att marknadsföra.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-01-11.

Sara säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Villor
På följande platser
  • Landskrona
  • Svalöv
  • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
Sara erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Sara Roos
är mäklare på

Är du Sara Roos?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis