Ronja Kauppinen, Mäklare på ERA Mäklare

Ronja
Kauppinen
Mäklare på ERA Mäklare

Om Ronja Kauppinen

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Ronja?

Din bostadsaffär är en av de största och viktigaste händelserna i ditt liv. Därför arbetar jag med samma noggrannhet, driv och höga krav som det skulle gälla min egna bostad. Varje bostadsaffär är unik och med positivitet, struktur och ett stort kundfokus skräddarsys varje möte för att ge er det lilla extra. Jag tror på framgång skapas av ett engagerat och hårt arbete anpassat efter kunden man möter.

Vad skiljer Ronja Kauppinen från andra mäklare?

Din bostadsaffär är väldigt viktig, både för dig och mig, därför kommer jag att sträva efter att arbetet ska skötas av högsta kvalité för att du ska få en trygg upplevelse och nå resultat som överstiger våra gemensamma mål. Med 100% tillgänglighet finns det möjlighet att kontakta mig via sms, telefonsamtal eller mejl för att få svar på funderingar man står inför, samt man kan alltid förvänta sig snabb uppdatering hur processen går och vad nästa steg är. Jag arbetar engagerat och stort driv för att få bästa möjliga resultat och slutpris.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är uppväxt i både Trollhättan och Vänersborg och har därmed stor kunskap om Tvåstad. Jag känner till fördelarna med alla olika områdena och var alla skolor, caféer, promenadstråk, livsmedelsbutiker och busskommunikationer finns. Jag vet om vilken målgrupp som söker sig till specifika objekt, och riktar därmed fokuset särskilt till dessa. Med en ständigt växande marknad och Trollhättans vackra slussområden, natursköna platser och närhet till Göteborg är detta en självklar stad för den som önskar storstadsliv i ett mindre format.

Hur marknadsför Ronja sina bostadsförsäljningar?

När bostadsannonsen är färdigställd publiceras den på vår hemsida www.erasweden.com, Hemnet m.fl. Förutom den digitala marknadsföringen på webben kommer bostaden matchas med vårt breda spekulantregister och kunder som varit intresserad av liknande objekt. När det är dags för visning kommer en professionell visningsprospekt ges ut, med den mest intressanta informationen sammanställd.

Vi samarbetar med kompetenta stylister som tar fram det bästa ur just ditt hem. Våra bilder i bostadsannonsen är tagna av professionella fotografer för att skapa den rätta känslan och potentialen som den besitter.

Vi på ERA har den unika möjligheten att ha två olika kontor i olika städer, därav har vi ett bredare spekulantregister och kan marknadsföra i hela Tvåstad. Självklart är det även möjligt att komma med egna önskemål på ytterligare marknadsföring och förslag som du tror hade passat för just din bostadsaffär.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-10-07.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Ronja säljer
Objekttyper
 • Bostadsrätter
 • Fritidshus
 • Radhus
 • Tomter
 • Villor
På följande platser
 • Trollhättan
 • Vänersborg
 • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
Ronja erbjuder Följande arvodestyper
 • Fast arvode
 • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
 • Arvodestrappa (Procentrappa)

Ronja Kauppinen
är mäklare på

Är du Ronja Kauppinen?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis