Robin Zecevic, Mäklare på 3etage Fastighetsmäklare

Robin
Zecevic
Mäklare på 3etage Fastighetsmäklare

5 av 5 i betyg
Visa Robins rekommendationer

Om Robin Zecevic

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Robin?

Jag vill att du som säljare ska känna dig trygg med ditt val av mäklare och med mig får du en person som ger allt i varenda affär, är tillgänglig varje dag morgon som kväll, och som kommer göra allt i min makt för att få till högsta möjliga slutpris så alla parter blir nöjda!

Vad skiljer Robin Zecevic från andra mäklare?

Inför varje möte med nya kunder så är jag alltid påläst om allt som har med bostaden att göra. Allt från ekonomin och vad som är aktuellt i dess bostadsrättsförening eller om det är en fastighet så ev servitut, utvecklingsmöjligheter mm. Att ha koll på området kring bostaden är väldigt viktigt för mig att kunna förmedla vidare till potentiella kunder. Genom att ha gjort min läxa inför varje ny bostad så kan jag på ett övertygande sätt informera kunderna om allting som dem undrar över vilket de alltid uppskattar. Ju mer nyttig information desto större sannolikhet att de till slut köper bostaden i fråga. Jag är alltid tillgänglig både per telefon samt via mail och strävar efter att svara alla mina kunder så snabbt som möjligt. Just tillgängligheten är väldigt viktig för mig och det är så jag skapar ett större förtroende hos mina kunder. Jag strävar alltid efter att få så mycket betalt som möjligt för bostäderna som jag har till salu och är redo att kriga för varje objekt fram tills att en affär är slutförd.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är född och uppvuxen i Helsingborg så jag är en riktig helsingborgare med allt vad det innebär! Inga frågor är för svåra för mig att svara på när det handlar om min hemstad, jag vet hur nära det är till alla skolor, gym, mataffärer samt andra viktiga saker som kan påverka valet av er bostad.

Hur marknadsför Robin sina bostadsförsäljningar?

Förutom att lägga ut bostäderna på alla de vanligaste hemsidor såsom hemnet och hittahem så kör jag verkligen fullt ut på både mina egna samt företagets sociala medier. Genom Facebook och Instagram så får vi det extra intresset som ibland kan krävas för att bostäderna ska nå ut till personerna som tillslut även kommer köpa bostaden.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-11-08.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Robin säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Villor
På följande platser
  • Bjuv
  • Helsingborg
  • Åstorp
  • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
Robin erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Robin Zecevic
är mäklare på

Är du Robin Zecevic?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis