Oliver Crawford, Mäklare på Bjurfors Kungsholmen

Oliver
Crawford
Mäklare på Bjurfors

Om Oliver Crawford

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Oliver?

Jag vill att du som säljare ska bli så nöjd att du kan gå i god för mig gentemot din familj samt dina vänner och bekanta. Att du med glädje vill rekommendera mig vidare. Mitt mål i varje förmedlingsuppdrag är att uppnå högsta möjliga kundnöjdhet hos både dig som säljare och även hos köpare. Min ambition om att samtliga parter ska vara 100% nöjda med förmedlingen är förmodligen en viktig anledning till att mina befintliga kunder imponeras av mitt engagemang.

Vad skiljer Oliver Crawford från andra mäklare?

Jag kliver ur mig själv och sätter mig in i min kunds situation. Med förståelse för just din unika situation gör att jag kan utforma bästa möjliga service och tillvägagångssätt. Jag förmedlar mina kunders bostäder som om det vore mina egna. Jag bryr mig om att du ska bli nöjd och sätter dina intressen före mina egna.

Jag kommer från idrottsbakgrund och har tävlingssinnet i mig. Att prestera är viktigt för mig och det speglar sig i mitt driv. Jag är aktiv gentemot mina kunder och vill alltid ge värde. Med min bakgrund inom bankbranschen förstår jag förmedlingens samtliga ben, vilket jag fått stor nytta utav som fastighetsmäklare. Jag har även köpt och sålt flertalet bostäder själv, och är väl införstådd med vad både säljare och köpare går igenom.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Mig hittar du på Kungsholmen och Essingeöarna, områden i Stockholms innerstad jag älskar! Här får du den perfekta mixen av city-puls, naturnära områden, sjönära samt fantastiskt utbud av restauranger, caféer och barer.

Jag och mina kollegor märker av en ständigt hög efterfrågan i att äga sitt hem här på ön. För närvarande ser vi ett stigande prisläge för främst större bostäder, där efterfrågan är fortsatt hög och utbudet lågt. Mindre bostäder har visat på en mer stabil prisökning senaste tiden och på vissa håll stagnerat en del här under hösten.

Hur marknadsför Oliver sina bostadsförsäljningar?

Mina bostadsförsäljningar marknadsförs på Bjurfors hemsida, www.bjurfors.se/kungsholmen och kopplas ihop mot Bjurfors egna spekulantregister, där aktiva köpare matchas upp med bostäder inom sin sökprofil. Många av dessa köpare har vi god relation med idag. Utöver detta syns din annons på Hemnet m.fl. De passiva intressenterna, som inte bevakar Hemnets webbplats dagligen, fångar vi upp via socialamedier- kampanjer genom riktad marknadsföring.

En av de största fördelarna med att vara lokal fastighetsmäklare, är att jag tillsammans med mina kollegor på Bjurfors Kungsholmen samt främst hos angränsande verksamhetsområden, träffar potentiella köpare dagligen. Genom tight dialog och matchningsmöten matchar vi upp potentiella köpare med din bostad. Dessa potentiella köpare har vi ofta en stark relation med.

Bostadsbilderna tas av handplockade fotografer. Förberedelse inför både fotografering och visningar sker i god dialog mellan dig som säljare och mig som fastighetsmäklare. Här får inget lämnas åt slumpen, utan förberedelserna och hur din bostad presenteras både foto- och textväg är otroligt viktigt. Jag skriver mina annonser själv och jag ser till att ha god relation med relevanta parter inför förmedlingen, som ex bostadsrättsföreningen vid förmedling av bostadsrätter. Ytterligare en fördel med att jag är lokal, är att jag vet vad som är på gång i kommunen vad gäller ex utformning av områden och kommande nyproduktionsprojekt.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-11-29.

Oliver säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
Oliver erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Oliver Crawford
är mäklare på

Är du Oliver Crawford?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis