MäklarOfferter

Jag går in i varje uppdrag med inställningen att det är en match som bara SKA vinnas! jag vet verkligen betydelsen av att en stor dedikerad drivkraft, glädje och ett professionellt arbete varje detalj leder till vinst och lönsamhet i slutändan.
Innan min hängivna mäklarsatsning har jag i många år gjort sig känd som en av Sveriges i särklass mest framgångsrika husförsäljare.
I det yrket har jag haft den stora förmånen att få förverkliga hundratals familjers husdrömmar från Vision, -med Passion, -till Perfektion!
Detta har även givit mig ett stort praktiskt kunnande i byggnadslösningar och en smidighet att ta sig igenom processer som annars kan bli tålamodskrävande. Dessa erfarenheter från med och motgångar tar jag med mig i mitt mäklande för att på bästa sätt leverera bästa lösning till mina kunder.
Som person är jag en mycket social, jordnära & djurälskande kille från Fagersta Bergslagen, som gjort en imponerande livsresa i storstaden, -men med största bibehållna ödmjukhet och genuin kärlek till hela landet.

Min Vision är att vara Sveriges mest omtyckta fastighetsmäklare!
#GameSetMats

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Mats Olander, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Mats Olander samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Mats säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Svaret på det tror jag finns i att jag i alla möten med kunder vill ta utgå från frågan:
"Hur kan jag hjälpa Er?"
För om det är något jag sticker ut i så är det att jag tar utgång från just det. -Vad som är viktigt för min kund och så formar jag mitt erbjudande och arbete kring det. Det är något som många andra standardmäklare missar... Varje affär och personlig kontakt är unik och man måste förstå att varje uppdrag också måste formas unikt Det är jag bra på! Att jobba efter en standardiserad mall och göra exakt lika oavsett typ av objekt som mänga mäklare gör blir helt enkelt inte lyckat i längden!
Jag vet att framgång kräver sin envishet och insats. Ingenting kommer gratis oavsett vad man jobbar med om man vill nå framgång. Med min ålder och erfarenhet av arbete kommer den livserfarenheten. Jag är kanske inte som alla andra mäklare men det är just unika och genuina personer man i slutändan minns och gillar, eller hur? I mitt tidigare yrkesliv har jag gjort många olika saker och många gånger dessutom samtidigt. Alla dessa erfarenheter av med och motgångar tar jag med mig som mäklare gör att skapa det allra bästa.
Det och ett ständigt intresse för alla typer av människor gör att fastighetsmäklare är det optimala yrket och livsstilen för mig. Det märks i det jag gör och den tillgänglighet jag alltid vill ha för mina kunder.
Du som väljer mig är värd det bästa!

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Vi på Ambassadör Fastighetsmäkleri erbjuder ett för branschen helt nytt koncept för när vi skapar vår verkliga premium-mäklartjänst. Självklart så annonserar även vi på alla de kända plattformarna såsom Hemnet med flera. Vi använder såklart även vår egen hemsida och vårt stora spekulantregister, samarbetar med med duktiga fotografer och jobbar flitigt med våra sociala medier. (Alltså det som allan andra seriösa mäklare också gör.) Men Vi nöjer oss INTE där...
Vi har nämligen dessutom dessutom vårt stora nätverk av ambassadörer som tipsar om köpare och säljare åt oss, och belönas för det. Enkelt förklarat så går det till så att vem som helst som ser ett objekt vi har till salu, och som vet någon som söker liknande, tipsar om det. Blir den spekulanten sedan köpare så belönas tipsgivaren med 10% av mäklararvodet. Samma sak om man vet någon som ska sälja. Tipsar om det så vi blir förmedlande byrå. Då får tipsaren också betalt 10% av mäklararvodet.
Detta koncept har visat sig mycket givande och helt rätt i tiden. Våra annonser på på detta sätt en stor spridning genom delande på privata sociala medier och nätverk på ett sätt som ingen annan mäklarbyrå kan mäta sig med.
När sedan spekulanterna kommer så står vi redo. För till sist så är det trots allt en fungerande personkemi och människor som gör affärer. Vårt team av mäklare och annan personal är handplockade bland de bästa och sätter en ära i att överträffa förväntningarna hos såväl säljare och köpare på ett ärligt rakt och opretentiöst sätt. Vi kallar det för "affordable premium".
Välkommen att kontakta mig Nu!

Rekommendationer (0)

Mats har ännu inga rekommendationer. Lämna gärna ett omdöme om du har haft Mats som mäklare.

Lämna omdöme

Här mäklar Mats Olander

Mats jobbar som mäklare i Uppsala, Norrtälje, Enköping, Nacka, Trosa, Sigtuna, Fagersta, Surahammar, Midsommarkransen, Malung-Sälen m.fl.

Objekttyper

Mats förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Mats erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Mats

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Mats

Mats Olander är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Stjärna4,6/5
Ambassadör Fastighetsmäkleri ÖstermalmStrandvägen 1, 114 51 StockholmBrev info@ambassadormakleri.se
Stjärna4,6/5
Ambassadör Fastighetsmäkleri SödermalmKatarinavägen 15, 116 45 StockholmBrev info@ambassadormakleri.se
Stjärna4,6/5
Ambassadör Fastighetsmäkleri KungsholmenFleminggatan 18, 112 26 StockholmBrev info@ambassadormakleri.se
Ambassadör Fastighetsmäkleri UppsalaVaksalagatan 2, 753 20 UppsalaBrev info@ambassadormakleri.seTelefon 070 - 641 13 36
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare