Marita Bergman, Mäklare på Mäklarringen Varberg

Marita
Bergman
Mäklare på Mäklarringen

3,5 av 5 i betyg

Om Marita Bergman

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Marita?

Jag vill att du som säljare blir 100% nöjd med slutpris och service. Och strävar efter att hitta rätt köpare till din bostad - för högsta möjliga slutpris.

Vad skiljer Marita Bergman från andra mäklare?

Min ambition är att sälja din bostad. Varje bostad är unik och har olika behov. Jag gör allt för att få bostaden såld snabbt.. Jag finns alltid tillgänglig på telefon och sms. Har du frågor och funderingar är de bara att kontakta mig.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Vi har verkat i Varberg i 35 år. Vi känner till de bästa lägena, skolorna, stränderna, golfbanorna och fritidsområdena. Vi har varit på alla gator, vägar och stigar. Vi känner er Varbergsbor och ni känner oss.

Vi på Mäklarringen i Varberg har en mycket god lokalkännedom, bred fackkunskap och framför allt en lång och värdefull erfarenhet av bostäder. Vi har genom åren gjort tusentals bra affärer för invånarna i Varberg.

Hur marknadsför Marita sina bostadsförsäljningar?

Överallt kan man säga. Själva bostadsannonsen läggs ut på vår hemsida www.maklarringen.se/maklare/varberg, Hemnet, Hitta Hem, NXT Home, Facebook. För bostadssäljare även på Mäklarofferter. Utöver exponering på webben publicerar jag även bostaden i mitt spekulantregister, där köpare som kontaktat mig eller varit på visning blir meddelade om just din bostad. Bostadsbilder tas av professionell fotograf och självklart tar jag fram professionellt försäljningsmaterial så som visningsbroschyrer. Har du specifika önskemål på marknadsföring ordnar jag det.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-21.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Marita säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
Marita erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Marita Bergman
är mäklare på

Är du Marita Bergman?
Logga in och redigera din presentation här.