Madeleine Peylow, Mäklare på Innerstadsspecialisten Södermalm
Toppmäklare

Madeleine
Peylow
Mäklare på Innerstadsspecialisten

5 av 5 i betyg
Visa Madeleines rekommendationer

Om Madeleine Peylow

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Madeleine?

Jag jobbar alltid för att du som säljare ska få högsta möjliga slutpris. Med ett genuint intresse för människor och service gör jag alltid det lilla extra för att du som kund ska blir mer än nöjd. Tillsammans skräddarsyr vi din försäljning för bästa möjliga förutsättningar. Du får en energisk och målinriktad mäklare med ditt bästa i fokus, vilket kommer visa sig i slutpriset.

Vad skiljer Madeleine Peylow från andra mäklare?

Med 15 års erfarenhet som mäklare så vet jag vad som krävs för att få bästa slutpris. Jag vill dessutom inte bara få din bostad såld, jag vill slå försäljningsrekord. Det viktigaste för mig är att du som kund känner dig trygg genom hela processen och att både du som söljare och din framtida köpare känner förtroende för mig som mäklare. Min målsättning är att alla jag möter ska känna en självklarhet att rekommendera mig vidare i framtiden.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Då jag själv bor i innerstan och har jobbat här i över 15 år år känner jag väl till området och dess smultronställen. Var du ska träna, var de bästa restaurangerna finns, närmaste mataffär eller varför inte vart du ska gå för att få lite grönska och lugn i stan. Kunskap om området är till en stor fördel vid din bostadsförsäljning.

Hur marknadsför Madeleine sina bostadsförsäljningar?

Syns man inte så finns man inte. Vi på innerstadsspecialisten lägger stor vikt i marknadsföringen. Ditt hem syns på alla stora plattformar så som Hemnet, Hittahem, Bovision, Innerstadsspecialisten.se, Instagram och Facebook. Utöver detta visar vi upp ert hem i vårt skyltfönster. Vi använder oss utav proffsfotografer och levererar bostadsannonser med kvalité rakt igenom.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-06-27.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Madeleine säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Villor
På följande platser
  • Nacka
  • Stockholm
  • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
Madeleine erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Madeleine Peylow
är mäklare på

Är du Madeleine Peylow?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis