Madeleine Josefsson, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg

Madeleine
Josefsson
Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Om Madeleine Josefsson

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Madeleine?

Min ambition är att leverera en trygg och säker affär. Eftersom en bostadsaffär många gånger är den största affären i livet är det av stor vikt för mig att alla ska få en god upplevelse då ni har valt att anlita just mig som er mäklare. Med Länsförsäkringar i ryggen kan jag erbjuda en smidig affär då vi har allt under samma tak med både bank, försäkring och mäklare. Tveka inte att höra av dig!

Vad skiljer Madeleine Josefsson från andra mäklare?

Jag besitter en tre-årig kandidatexamen med huvudområdet nationalekonomi och inriktning till fastighetsmäklare samt en ett-årig filosofie magisterexamen med huvudområdet nationalekonomi.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Vänersborg med det attraktiva läget vid foten av vänern har en het bostadsmarknad. Speciellt stor efterfrågan på villor och fritidshus i dagsläget. I Vänersborg finner du allt från det familjevänliga villaområdet i Mariedal till Nordstan med gångavstånd till det mesta. Från Vänersborg har du nära til både natur och angränsande städer som Trollhättan och Uddevalla där du finner shoppincentren på Överby och Torp.

Hur marknadsför Madeleine sina bostadsförsäljningar?

Marknadsföringen idag sker på ett flertal plattformar. Vi arbetar med digital marknadsföring på vår hemsida www.lansfast.se samt hemnet m.fl. Vi marknadsför även fysiskt i skyltfönster och självklart på sociala medier. Prospekt delas ut till alla spekulanter där objektsbeskrivning och proffsfotograferade bilder exponeras. Sökande spekulanter från vårat spekulantregister får självklart en notis när ett objekt som passar deras önskemål dyker upp på marknaden.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-09-30.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Madeleine säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
Madeleine erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Madeleine Josefsson
är mäklare på

Är du Madeleine Josefsson?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis