Mäklarbild saknas

Linus
Svensson
Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

4,6 av 5 i betyg
Visa Linus rekommendationer

Om Linus Svensson

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Linus?

Som utpräglad tävlingsmänniska gör jag allt för att ni skall känna er nöjda med min tjänst och alltid gå ut med känslan från vårt samarbete att ni har gjort den bästa affären!

Vad skiljer Linus Svensson från andra mäklare?

Med hög tillgänglighet, stor erfarenhet och ambitionen att alltid ligga steget före så har jag alltid målet att ge Dig/Er den bästa tjänsten med förutsättningar att nå det hösta slutpriset! Med en av marknadens starkaste tjänstutbud tillsammans med etablerade samarbetspartners kan jag garantera en trygg och konkurrenskraftig mäklartjänst!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

När jag har förmånen att vara verksam på Sveriges framsida, i dennes trevligaste områden så skall ingen bostadsintressent/spekulant kunna vara i kontakt med mig eller någon annan på Länsförsäkringars Fastighetsbyrå utan att känna till alla dess fantastiska smultronställen, rekreationsområden, handelsplatser eller kommunikationsmöjligheter!

Hur marknadsför Linus sina bostadsförsäljningar?

Jag har verktygen och förutsättningarna att fälla ut krattan så brett som möjligt, allt för att garantera att ni får den bästa marknadsföringen! Med en beprövad marknadsstrategi där vi bearbetar både aktiva samt passiva bostadssökare så kan jag men handen på hjärtat garantera dig som bostadssäljare den bästa tjänsten! Allt från vårat spekulantregister från tidigare försäljningar i området med kunder som har ordnad finansiering, digital marknadsföring med bl.a. Hemnet, lansfast.se, Aftonbladet, Dagens Nyheter till utskick i närområdet och annonsering i lokaltidning. Bjud in mig för ett förutsättningslöst möte så berättar jag gärna mer!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2022-05-20.

Linus säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
Linus erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Linus Svensson
är mäklare på

Är du Linus Svensson?
Logga in och redigera din presentation här.