Johanna Eriksson, Mäklare på MOHV Örgryte

Johanna Eriksson Mäklare på MOHV

Presentationsbild
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Johanna?

Efter 15 år som fastighetsmäklare har jag gedigen erfarenhet om allt som berör bostadsmarknaden och förmedling av bostäder. Jag är lyhörd, noggrann och har alltid kunden i fokus.

Vad skiljer Johanna Eriksson från andra mäklare?

Som mäklare lägger jag stor vikt vid noggrannhet och att ligga steget före med information till mina kunder så att de hela tiden är uppdaterade om vart vi befinner oss i processen. Jag uppskattas också för att jag är genuint engagerad och för att jag är noga med tillgänglighet och återkoppling. För mig handlar mitt jobb om att alltid få nöjda kunder och att både säljare och köpare ska känna sig helt trygga med affären.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Östra centrum känner jag till både utan och innan då jag själv bott här i 12 år och arbetat med bostäder i området sedan 2006. Jag tycker att det är Göteborgs bästa del, anledningen är att det är en blandad bebyggelse med både villor, radhus, bostadsrätter och hyresrätter samt att man har närheten till naturen. Det är inte många områden som har så vacker natur som området kring Delsjön, här kan man promenera, jogga, cykla mountainbike, paddla kajak, åka längdskidor, åka pulka, bada, ja här finns något för alla.
Det är även centralt, man kommer lätt ut på de stora lederna och kollektivtrafiken tar en ner till innerstan på 10-15 minuter beroende på var man bor.

Hur marknadsför Johanna sina bostadsförsäljningar?

MOVH är den nya uppstickaren här i Göteborg som genom sin höga kvalitet och moderna profil har blivit ett tydligt alternativ till de traditionella mäklarkedjorna. Den stora fördelen med att anlita oss, är just att vi är ett mindre nytänkande mäklarföretag. Detta ger oss möjligheten att vara kreativa och anpassa oss till kundens specifika önskemål, om sådana finns. Din bostadsförsäljning är ju unik och vi har möjlighet att behandla den som sådan.
Själva annonsen läggs upp både på vår hemsida www.mohv.se och Hemnet. Dessutom publiceras bostaden även i vårt spekulantregister som av naturliga skäl är mindre än de stora drakarnas, men är å andra sidan helt uppdaterad.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-03-09.

JOHANNA SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Villor
På följande platser
JOHANNA ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
Johanna Eriksson har 3 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Johanna till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Johanna

JOHANNA JOBBAR PÅ

Är du Johanna Eriksson?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis