Isabell Morin, Mäklare på Erik Olsson Mölndal

Isabell
Morin
Mäklare på Erik Olsson Fastighetsförmedling

Om Isabell Morin

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Isabell?

Jag arbetar med mitt team bestående av stylist, fotograf, koordinator och visningsvärd, och under försäljningen blir även du som säljare en del av mitt team. Du anlitar mig som mäklare för att du vill ta in experthjälp till din försäljning, men jag vill att du som säljare får din röst hörd för att känna dig trygg genom hela processen och därför lägger jag upp varje försäljning individuellt för vad som passar dig som säljare.

Vad skiljer Isabell Morin från andra mäklare?

Jag arbetar som mäklare i hela Göteborg och Mölndal men fokuserar mestadels på Bifrost, Åby, Broslätt, Jungfruplatsen och Toltorp. De flesta mäklare väljer att fokusera på en hel stad eller region, men jag är övertygad om att jag kan ge mina säljare den bästa mäklartjänsten genom att vara expert på ett deras område. Det är en stor fördel för de spekulanter som besöker mina visningar att jag kan mina säljares bostadsrättsföreningar som ett rinnande vatten. Detta bidrar till att spekulanterna blir trygga i försäljningen och är beredda att lägga ett högre bud, och om jag ska bli expert på bostadsrättsföreningen krävs det att jag fokuserar på ett visst område.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Mölndal utvecklas nu mer än någonsin och som mäklare är det intressant att följa hur det byggs stora mängder bostäder samtidigt som service utvecklas och natur bibehålls. Närheten till Safjället, Änggårdsbergen och Stensjön bidrar till att många väljer Mölndal som sin bostadsort för att ha naturen utanför dörren. Som mäklare glädjer det mig att bostäder i Mölndal säljs i snabbare takt och med större säkerhet än i Göteborg, och att priserna är i stort sett oförändrade under senaste tidens nedgång i bostadsmarknaden.

Hur marknadsför Isabell sina bostadsförsäljningar?

På Erik Olsson Fastighetsförmedling arbetar vi med olika slags marknadsföring för att våra kunder ska få ett så brett paket som möjligt och därmed nå så många spekulanter som möjligt. Som mäklare arbetar jag efter varje säljares förutsättningar när det gäller styling, olika typer av fotografering och vilken mängd marknadsföring som krävs. Jag vill att mina säljare ska få de bästa förutsättningarna att få ett så högt slutpris som möjligt, oavsett om det innebär att det krävs att bostaden stylas eller om det behövs extra marknadsföring för att stå ut mot konkurrerande bostäder på marknaden.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-19.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Isabell säljer
Objekttyper
 • Bostadsrätter
 • Fritidshus
 • Radhus
 • Tomter
 • Villor
På följande platser
 • Göteborg
 • Mölndal
 • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
Isabell erbjuder Följande arvodestyper
 • Fast arvode
 • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
 • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Isabell Morin
är mäklare på

Är du Isabell Morin?
Logga in och redigera din presentation här.