Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Ia O´shea, Mäklare på Oscars Fastighetsmäkleri

Ia
O´shea
Mäklare på Oscars Fastighetsmäkleri

Om Ia O´shea

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Ia?

Jag älskar mäklaryrket. Som mäklare och som person är min starkaste drivkraft - tävlingsinstinkten. Att alltid sträva efter att överträffa mina och mina säljares högt ställda förväntningar är ett konstant mål.

Att alltid vara på hugget och ha fingertoppskänsla, är tillsammans med mina många års erfarenhet och förmåga att anpassa mig efter vad som är bäst för varje försäljning, ingredienser som behövs för att uppnå toppresultat.
Rent krasst så kan de flesta mäklare göra ett normalbra arbete, men det är väldigt få som kan nå det lilla extra.

Vad skiljer Ia O´shea från andra mäklare?

Min största styrka som mäklare är att jag är en väldigt skicklig förhandlare som lägger ned mycket engagemang och energi i varje affär. Inget lämnas åt slumpen och att maximera varje detalj är en extremt viktig del av försäljningen.

I slutändan är det resultatet som räknas och vägen dit ser olika ut vid varje försäljning. Att välja rätt taktik, besitta all kunskap som behövs vid försäljningen och tillgänglighet är några grundstenar som för mig är självklara.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag arbetar framförallt på Östermalm och i Vasastan. Då jag har arbetat i dessa områden under många år så finns det snart inte en förening eller gata som jag inte redan kan och arbetat på. Det gör att jag kan genuint prata för de fördelar som finns där just du bor.

Jag säljer även så klart i övriga stadsdelar i Stockholms innerstad och då ser jag så klart till att jag kan det jag behöver kunna för att göra en maximalt lyckad försäljning.

Hur marknadsför Ia sina bostadsförsäljningar?

Varje bostad marknadsförs så klart på vår snygga hemsida, www.oscarsmakleri.se. Sedan finns alla bostäder på Hemnet.se, Hittahem.se och Bovision.se Allt för att så många köpare ska upptäcka din bostad.

Vi har ett mycket aktivt och starkt köpregister. Det består både av kunder som passivt söker ett nytt boende och kunder som aktivt varit på visningar. Jag marknadsför din bostad gentemot vårt köpregister så snart det är möjligt. Och många gånger hittar vi köparen redan där innan försäljningen når öppna marknaden.

Vi samarbetar med en mycket skicklig styling firma som vi gärna rekommenderar. Våra bilder tas självklart av professionell fotograf och våra snygga prospekt förstärker känslan av att din bostad är något extra.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-11-22.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Ia säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
På följande platser
Ia erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Ia O´shea
är mäklare på

Är du Ia O´shea?
Logga in och redigera din presentation här.