Om Gustav Molin

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Gustav?

Väljer du mig som mäklare kan du förvänta dig ett personligt engagemang, tillgänglighet och resultat.

På dagens tuffa marknad så är valet av mäklare viktigare än någonsin. En lyckad försäljning är aldrig en tillfällighet och kräver ett genomtänkt arbetssätt och en skräddarsydd lösning som passar just er unika situation. Att få förtroendet att genomföra er bostadsaffär är ett stort åtagande som jag förvaltar med största möjliga ansvar för att kunna göra samtliga parter, både säljare och köpare, mycket nöjda. Min målsättning är inte bara att infria dina förväntningar, jag hoppas kunna överträffa dem och att ni naturligt ska vilja rekommendera mig vidare till vänner och familj.

Vad skiljer Gustav Molin från andra mäklare?

Eftersom varje bostadsförsäljning är unik gäller det att anpassa sig gentemot kunden i varje steg. Jag är lyhörd och problemlösningsorienterad. Jag finns tillgänglig i stort sett hela tiden och är flexibel för kunden. Yrket är för mig mer en livsstil än någonting annat. Vare sig du planerar att flytta imorgon, om sex månader eller om två år – så är jag rätt person att ringa redan idag.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag är mer eller mindre uppväxt på Södermalm och jag älskar att röra mig i närområdet även när jag är ledig. Det finns inget som går upp mot att få berätta om alla härliga platser i närområdet till nyfikna spekulanter på visningar.

Hur marknadsför Gustav sina bostadsförsäljningar?

På dagens marknad så gäller det att arbeta brett i marknadsföringen av objektet för att få så stor exponering som möjligt. Därför har vi tagit fram marknadens bästa marknadsföringspaket. Hör gärna av er till mig så berättar jag mer!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-06-07.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Gustav säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
På följande platser
Gustav erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Gustav Molin
är mäklare på

Är du Gustav Molin?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis