Felix Ramsten, Mäklare på HusmanHagberg Nacka
Toppmäklare

Felix
Ramsten
Mäklare på HusmanHagberg

5 av 5 i betyg
Visa Felixs rekommendationer

Om Felix Ramsten

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Felix?

Jag har ett mycket väl fungerande arbetssätt som, kortfattat, ser ut ungefär såhär:

1. Första kontakt/möte. Det är här vi pratar för första gången. Trevligt, proffsigt bemötande och en rundgång i bostaden. Här har de flesta mäklare man möter ungefär samma approach.

2. Visningen. Vad händer om spekulanterna går med frågetecken från min visning? Kommer de lägga bud? Förmodligen inte. Det är en stor anledning till varför jag tycker att "förtroende" och "kommunikation" är två av grundpelarna vid försäljning. Kunskap är makt. Ju mer kunskap jag har om bostaden och situationen desto lättare blir det för mig att mata visningsgäster med information så att de inte lämnar min visning med några frågetecken.

3. Budgivningen. Med en bra grund av information så är chansen större att spekulanterna vill lägga bud. Jag har som ambition att alltid ha med minst 3 personer som aktivt deltar i budgivningen. Detta som en säkerhet för dig som säljare att alltid få möjligheten att maximera priset på din bostad. För det är ju det vi vill, eller hur?

Vad skiljer Felix Ramsten från andra mäklare?

Med min bakgrund inom idrott, mitt framarbetade samt resultatinriktade arbetssätt och mitt totala engagemang så strävar jag alltid efter att göra dig som säljare 100% nöjd i alla steg genom processen.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag har under flera år varit aktiv inom mäklarbranschen i Nacka och vet hur man får maximalt betalt i både uppåtgående och neråtgående marknad. Nacka är en växande marknad där många ser möjligheter att vara en del av ett växande Stockholm.

Med stora köpcentrum, otroligt bra kommunikationer och pågående byggnation av tunnelbanan så kommer intresset för Nacka kommun att fortsätta öka allt mer framöver.

Hur marknadsför Felix sina bostadsförsäljningar?

Marknadsföring av din bostad kan skilja sig åt mycket beroende på vilken mäklare man väljer att samarbeta med. Jag ser alltid till att du får den marknadsföring som exponerar din bostad på bästa möjliga sätt.

Till och börja med så kommer du ALLTID få se din annons innan den läggs ut på marknaden. Detta för att jag vill att du ska känna dig riktigt nöjd med din annons. Vi annonserar sedan på alla de stora hemsidorna för potentiella bostadsköpare så som husmanhagberg.se, hemnet.se m.fl.

Utöver detta så kommer din bostad att marknadsföras via sociala medier mot kunder som söker just den typ av bostad som du säljer.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2022-05-02.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Felix säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
På följande platser
Felix erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
FELIXS prospekt

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Felix Ramsten
är mäklare på

Är du Felix Ramsten?
Logga in och redigera din presentation här.