Emelie Eklund, Mäklare på Eklund Fastighetsmäkleri

Emelie Eklund Mäklare på Eklund Fastighetsmäkleri

Presentationsbild
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Emelie?

Som person och mäklare är jag ambitiös, målmedveten och väldigt engagerad. Jag håller ett högt tempo med stort fokus på kvalitet. Jag är en varm person som genuint bryr mig om varje kund. Min största drivkraft som mäklare är att göra ett riktigt bra jobb och att göra en skillnad för mina kunder. Jag arbetar helhjärtat med varje försäljning och tar bara på mig så många uppdrag att jag kan leverera allt till varje kund.

På min fritid är jag elitryttare och tränar även upp ungdomar i dressyr. Jag har ridit sedan barnsben och stallmiljön har format mig som person att alltid sikta högt, arbeta hårt och aldrig ge upp.

Många frågar mig hur de ska tänka när de ska välja mäklare. Jag ger alltid samma svar: du ska välja den mäklare som du känner mest förtroende för. Det är min främsta uppgift som mäklare: att du som kund ska känna dig trygg genom hela affären. Trygg med att jag är engagerad till 100%, hela tiden och hela vägen, att jag besitter den kompetens som krävs, att jag lyssnar på dig som kund för att skräddarsy varje försäljning, att jag helhjärtat gör allt för att optimera försäljningen och slutpriset. Och det jag gör.

Vad skiljer Emelie Eklund från andra mäklare?

Det som skiljer mig som mäklare från andra är att jag jobbar med ett helhetskoncept. Jag kommer att finnas där under hela försäljningsprocessen. Jag är alltid med i alla steg på vägen, allt för att få bästa resultat och att du som kund ska känna dig trygg hela vägen. Vårt kontor jobbar annorlunda än de flesta kontor eftersom vi arbetar i team. När du anlitar mig, har du hela vårt team i ryggen med en otroligt varierad kunskapsbas och kompetens. Vi är en liten firma, vilket gör att vi kan anpassa oss kring varje kund mycket mer och framför allt är vi väldigt inriktade på att vara personliga. Hos oss ska varje kund känna sig viktig och prioriterad.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag arbetar i både Uppsala och Enköping samt säljer villor och gårdar på landet runt omkring dem. Uppsala är en populär stad att bo i med mycket charm från sin djupa historia, och vad många anser vara "en lagom stor stad". Enköping är urtypen av den charmiga småstaden. Närheten till Stockholm gör att både Uppsala och Enköping är attraktiva städer. Efterfrågan är störst på centrala lägenheter med bra pendlingsläge och mysiga villakvarter med närhet till staden. Även villor och gårdar på landet är mycket populära pga avståndet till Stockholm. I dessa områden går det att att kombinera drömmen om att bo på landet med att arbeta i någon av de många städerna runt omkring.

Hur marknadsför Emelie sina bostadsförsäljningar?

Varje bostadsaffär är unik och jag sätter därför alltid upp en individuell marknadsföringsplan. Vilken målgrupp ska vi rikta oss till? Hur snabbt ska försäljningen gå? Det finns många aspekter att ta hänsyn till. Generellt brukar vi marknadsföra oss på så många plattformer som möjligt: vår hemsida erabostad.se, Hemnet och Bovision. De senaste åren har ytterligare plattformar fått allt större inverkan och det är social medier. Allt fler hittar sin bostad via social medier och därför lägger vi mycket fokus där. Vi annonserar både på Facebook och Instagram samt även på Aftonbladet Mobil.

Vi har också ett stort kundregister som vi arbetar aktivt med där vi kontaktar tidigare kunder som vi vet är intresserade av liknande objekt. Vi anlitar alltid professionell bostadsfotograf och stort fokus i annonseringen är på det visuella. Vi använder även professionellt tryckeri för att trycka upp bostadsprospekt till visningar. Utöver detta tar vi alltid hänsyn till den individuella marknadsföringsplanen för att eventuellt annonsera på ytterligare fler sätt. Inga dörrar är stängda!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-10-02.

EMELIE SÄLJER
Objekttyper
 • Bostadsrätter
 • Fritidshus
 • Radhus
 • Tomter
 • Villor
På följande platser
 • Enköping
 • Heby
 • Håbo
 • Knivsta
 • Tierp
 • Uppsala
 • Visa fler platser...
 • Älvkarleby
 • Östhammar
 • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
EMELIE ERBJUDER Följande arvodestyper
 • Fast arvode
 • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
 • Arvodestrappa (Procentrappa)
EMELIES PROSPEKT
Emelie Eklund har 3 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Emelie till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Emelie

EMELIE JOBBAR PÅ

Är du Emelie Eklund?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis