MäklarOfferter

Ellie Knutsson Olsrup

Mäklare på Erik Olsson Fastighetsförmedling

Ellie Knutsson Olsrup
BetygStjärna4,5/5
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Min ambition är att med helhjärtat engagemang och noggrannhet vägleda dig genom ditt livs kanske viktigaste affär. Jag motiveras av att alltid prestera mitt allra yttersta i varje moment för att kunna optimera försäljningen efter dina önskemål och ge dig det bästa slutresultatet. När du anlitar mig som din fastighetsmäklare får du full fokus och en trygg hand vid varje steg.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Ellie Knutsson Olsrup, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Ellie Knutsson Olsrup samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Ellie säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Jag strävar efter att ständigt överträffa dina förväntningar för att du ska bli mer än nöjd. Med kunskap, tillgänglighet och transparens genom hela processen, är jag övertygad om att nå vårt gemensamma mål.

Med flera års bakgrund i branschen, som både mäklarassistent och kundservicemedarbetare på mäklarkontor, har jag en gedigen erfarenhet inom alla olika områden i försäljningsprocessen, och vet vad som skapar förutsättningarna för att nå det högsta slutpriset för din bostad.

Varmt välkommen att kontakta mig så berättar jag gärna mer om hur jag gör för att just du ska få en så framgångsrik försäljning som möjligt!

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Det är viktigt att nå ut till 100% av marknaden, det vill säga både aktiva och passiva spekulanter. Här jobbar vi på ett unikt sätt där vi inte bara når ut till de som tittar på Hemnet, utan även till de som bor i närområdet genom lokal marknadsföring och sponsrad digital marknadsföring via Twitter, Instagram och Facebook. På så sätt blir dina grannar delaktiga i marknadsföringen av din bostad. Vi vet att varje extra budgivare vi kan hitta hjälper till att uppnå ett högre slutpris. Därför syns vi på de flesta hemsidorna som Hemnet och vår egna hemsida www.erikolsson.se. Även utskick i brevlådan samt våra berömda pilskyltar bidrar till ett högre antal spekulanter och budgivare.

Rekommendationer (1)

Ellie Knutsson Olsrup har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,5 / 5Baserat på 1 omdöme
Alexander Brohus J.+6 mån.
Sålde bostadsrätt i Malmö

Jag rekommenderar absolut Ellie vidare. Hon presenterade priset på ett väldigt bra sätt, hon var super snäll och uppdaterade oss med all information under försäljningen. Hon var dessutom trevlig och lätt tillgänglig och vi är super nöjda!

Lämna omdöme

Här mäklar Ellie Knutsson Olsrup

Ellie jobbar som mäklare i Malmö, Lund, Trelleborg, Lomma, Svedala och Sjöbo.

Objekttyper

Ellie förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Ellie erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Ellie

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Ellie

Ellie Knutsson Olsrup är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Stjärna4,6/5
Erik Olsson Limhamn, Bunkeflo & Västra HamnenRegementsgatan 15, 217 53 MalmöBrev mail@erikolsson.seTelefon 077 - 155 10 00
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare