Elina Eriksson, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje & Roslagen

Elina Eriksson Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

5 av 5 i betyg
Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Elina?

Min målsättning i varje bostadsaffär är att köpare och säljare ska vara 100 % nöjda & känna sig trygga genom hela förmedlingen. Varje förmedling är lika unik som människan som står bakom den. Jag ser varje individ i varje enskild affär och värdesätter högt det ansvar och förtroende som en förmedlingsprocess innebär.

Vad skiljer Elina Eriksson från andra mäklare?

Jag är en driven och målmedveten människa både i min yrkesroll som mäklare och som medmänniska för mina närmaste. Jag är inte rädd för utmaningar och gillar att ha många bollar i luften samtidigt. Jag ser inte fastighetsförmedling som ett arbete, utan som en livsstil jag aktivt har valt.
Det valet har jag aldrig ångrat, ynnesten att få hjälpa människor genom en förmedlingsprocess är helt fantastiskt. Nöjda & trygga kunder är min genuina drivkraft.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Roslagen är ett fantastiskt område att leva i och arbeta på som fastighetsmäklare. Roslagen erbjuder många olika boendemiljöer vilket ger mig som mäklare stora variationer i vardagen och håller mig ständigt utmanad. Att få sälja många olika typer av fastigheter i olika miljöer gör att jag som fastighetsmäklare ständigt utvecklas. Jag förmedlar allt från fritidshus, lantbruksfastigheter, villor, bostadsrätter, radhus samt tomter.
Att Norrtälje kommun varje år ökar i invånarantal är inget som förvånar mig. Det geografiska läget, tillgängligheten och livsstilen i Norrtälje är livskvalité.

Hur marknadsför Elina sina bostadsförsäljningar?

Vi på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har ett av Roslagens bästa marknadsföringspaket som vi erbjuder alla våra kunder. Kontakta mig så kan berättar jag mer om vårt unika digitala paket.
Vi marknadsför på Hemnet där vi också har två platser på mäklartipset, skyltfönster, vår egen hemsida och vägskyltar till varje bostad vi säljer.

Jag själv arbetar även mycket med mitt eget spekulantregister. Det är kunder som varit på tidigare visningar men som ännu ej köpt en bostad. Dessa bjuds in på just din visning om deras önskemål finns i just din bostad.

Vi investerar mycket tid och pengar på marknadsföringen för att du i slutändan ska få bäst betalt.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-01-21.

ELINA SÄLJER
Objekttyper
 • Bostadsrätter
 • Fritidshus
 • Radhus
 • Tomter
 • Villor
På följande platser
 • Norrtälje
 • Stockholm
 • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
ELINA ERBJUDER Följande arvodestyper
 • Fast arvode
 • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
 • Arvodestrappa (Procentrappa)
Elina Eriksson har 2 rekommendationer

Alla rekommendationer är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga rekommendationer från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Elina till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Elina

ELINA JOBBAR PÅ

Är du Elina Eriksson?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis