Eddie Seven, Mäklare på Mäklarföretaget ROOM

Eddie
Seven
Mäklare på Mäklarföretaget ROOM

Om Eddie Seven

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Eddie?

Jag vill att du som säljare ska bli 100% nöjd och jag strävar efter att hitta köpare som ser värdet i just din bostad - för att du ska få högsta möjliga slutpris!

Vad skiljer Eddie Seven från andra mäklare?

Varje bostadsförsäljning ser jag som ett unikt projekt där varje bostad har olika behov och målgrupper. Jag jobbar hårt och lovar att göra allt jag kan för att du ska få bostaden såld snabbt, tryggt och till ett högt försäljningspris.

Du finner mig alltid tillgänglig på telefon och sms, så har du några frågor eller funderingar är det bara att kontakta mig.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Eftersom jag både är född och uppvuxen i Malmö känner jag till det rådande attityderna samt området som jag verkar i väldigt väl. I praktiken innebär detta att jag har byggt upp ett stort social nätverk vilket är en stor fördel för oss inför en bostadsförsäljning. Jag känner till områdets alla fördelar och vad både köpare och säljare vill ha.

Hur marknadsför Eddie sina bostadsförsäljningar?

Själva bostadsannonsen läggs upp på Hemnet, Hitta Hem, Facebook samt vår hemsida (www.maklarforetagetroom.se). Utöver exponering på webben publicerar jag även bostaden i mitt spekulantregister, där köpare som varit på visningar av liknande objekt, blir meddelade om just din bostad.

Bostadsbilderna tas av en professionell fotograf och självklart tar jag fram professionellt försäljningsmaterial så som visningsbroschyrer.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-02-18.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Eddie säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
På följande platser
Eddie erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
EDDIES prospekt

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Eddie Seven
är mäklare på

Är du Eddie Seven?
Logga in och redigera din presentation här.