Dennis Tasbas, mäklare

Dennis
Tasbas
Mäklare

Om Dennis Tasbas

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Dennis?

Som person skulle jag beskriva mig som driven och resultatinriktad, och jag lägger stor vikt vid att leverera hög kvalitet i varje affär. Med ett brinnande intresse för affärer, ett stort engagemang och en hög drivkraft är jag övertygad om att jag kommer kunna ge dig de bästa förutsättningarna för att göra en riktigt bra affär. Förmedlar bostäder i Guldheden , Östra Göteborg och Centrum.

Välkommen att kontakta mig för en fulländad bostadsaffär!

Vad skiljer Dennis Tasbas från andra mäklare?

Jag har en lång erfarenhet från försäljning. Lägger stor vikt vid hur man hanterar visning och budgivning för att det skall kännas tryggt för alla parter. Just tryggheten tror jag är det absolut viktigaste i en av människans största affärer, hur kan jag bidra till det? Med engagemang, hjärta, kunskap och det där lilla extra!

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Det råder idag delad mening om Göteborgs bostadsmarknad. Köparna fokuserar till stor del av på vad media skriver och säljarna lyssnar till större del på vad vi mäklare meddelar. Det vi kan fastslå är att man idag kan påverka sin egen försäljning på ett bredare plan. Att du som säljare tar din försäljning på allvar är idag därför av största vikt. Allt från faktainsamling till styling påverkar slutpriset i större mån än tidigare. Med rätt fokus finns fortfarande stora möjligheter att som säljare göra sig en riktigt bra affär!

Hur marknadsför Dennis sina bostadsförsäljningar?

Vi lägger stort fokus på marknadsföringen och marknadsför din bostad på attraktiva bostadssajter
såsom Hemnet m.m Jag lägger även upp din bostad på https://www.erasweden.com/kontor/goteborg-ostra. Din bostad matchar även mot vårt breda spekulantregister som vi jobbar aktivt för att alltid bredda ytterligare. Vi publicerar och lägger även stor vikt vid riktad annonsering på Facebook och Instagram. Bred marknadsföring är viktigt för att fånga upp så många
spekulanter som möjligt.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-04-09.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Dennis säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
Dennis erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Är du Dennis Tasbas?
Logga in och redigera din presentation här.