Daniela Nilsson, Mäklare på Erik Olsson Lund

Daniela Nilsson Mäklare på Erik Olsson Fastighetsförmedling

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Daniela?

Jag har arbetat som mäklare sedan 2013 och är glad att nu vara en del av Erik Olsson Fastighetsförmedling. Som mäklare tycker jag det är viktigt att vara strukturerad och att alltid ha kunden i fokus. Jag tror att mitt genuina engagemang och min goda lokalkännedom gör att jag ofta får återkommande kunder som vill göra nästa bostadsaffär med mig. Och att få arbeta i vackra Lund med omnejd är en stor bonus!

Vad skiljer Daniela Nilsson från andra mäklare?

Det är viktigt för mig att vara påläst om såväl bostaden som närområdet inför visningen, och jag har därför en noggrann genomgång med säljarna för att säkerställa att jag har all information en köpare kan behöva. Jag har många års erfarenhet av styrelsearbete i bostadsrättsförening bakom mig vilket gett mig god insikt i föreningars ekonomi och utmaningar. Jag brinner för att ta presentationen av bostaden till en ny nivå, med talangfulla stylister och fotografer ger Erik Olsson mig och mina kunder de bästa förutsättningarna för att skapa bilder och annonser av högsta kvalitet. I kombination med den väl genomtänkta marknadsföringen och visningsupplägget har det gett våra säljare bäst betalt 11 år i rad, enligt ett oberoende värderingsföretag.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag jobbar i Lund, Eslöv och Kävlinge kommuner. Det är en spännande och expansiv marknad att jobba i med mycket på gång. De ständiga flyttströmmarna gör att jag ofta får hjälpa samma kund att köpa och sälja, vilket är en av de roligaste delarna med mitt arbete.

Hur marknadsför Daniela sina bostadsförsäljningar?

Jag skräddarsyr marknadsföringen utifrån vilken bostad det gäller. Fördelen med att välja Erik Olsson är att vi noggrant studerat hur vi når olika målgrupper och har den senaste, mest effektiva marknadsföringen i kombination med traditionella kanaler.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2020-11-16.

DANIELA SÄLJER
Objekttyper
 • Bostadsrätter
 • Radhus
 • Villor
På följande platser
 • Eslöv
 • Kävlinge
 • Lund
 • Staffanstorp
 • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
DANIELA ERBJUDER Följande arvodestyper
 • Fast arvode
 • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
 • Arvodestrappa (Procentrappa)
DANIELAS PROSPEKT
Daniela Nilsson har 2 rekommendationer

Alla rekommendationer är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga rekommendationer från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Daniela till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Daniela

DANIELA JOBBAR PÅ

Är du Daniela Nilsson?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis