Conny Mathisson, Mäklare på MOHV Hyllie

Conny
Mathisson
Mäklare på MOHV

5 av 5 i betyg
Visa Connys rekommendationer

Om Conny Mathisson

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Conny?

Mäkla ska inte vara ett vanligt jobb, jag ser det som en passion och livsstil. Jag lägger ner mitt hjärta och själ i varje försäljning för att få fram det absolut bästa resultatet. Mäklare är ett självklart val för mig med ett genuint intresse för att hjälpa människor och få dem att känna sig trygga. Jag sätter höga mål för mig själv och är sporrad av utmaningar och tävlingar.

Vad skiljer Conny Mathisson från andra mäklare?

För att sticka ut slipar jag regelbundet på sälj och förhandlingstekniker. Med min långa erfarenhet inom försäljning sitter jag inte enbart på kunskaperna utan också erfarenheten. I en marknad med hög konkurrens gör detta att jag har övertag. Att få högsta slutpris på en bostad handlar om många faktorer som tajming, prissättning, vetskap av vad folk värdesätter och behöver. Vi handlar med känslor och att leverera en positiv upplevelse och känsla är mitt jobb. Områdeskunskaper och snabb återkoppling är högt i prioritet då jag gör mitt yttersta för att uppnå 100% nöjdhet i varje samarbete.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag har varit på i princip varje gata i Malmö. Att ha stor kännedom över hur varje stadsdel är uppbyggd och vilka fördelar som finns med dem ger mig stor möjlighet att matcha personer jag träffar med rätt bostad. Malmö är en växande stad med stor potential. Jag är väldigt glad att ta del i Malmös utveckling.

Hur marknadsför Conny sina bostadsförsäljningar?

MOHV är ett modernt mäklarföretag med fokus på kundnytta genom flexibla lösningar. Vi är ett mäklarföretag som genom vår höga kvalitet och kreativa profil har blivit ett tydligt alternativ till de traditionella mäklarkedjorna. Kontakta mig så tar vi tillsammans fram det upplägg som fungerar bäst för just dig och din bostad. För oss är nöjda kunder det viktigaste vi har, och därför är vi extra stolta över att 95% av våra kunder kan tänka sig att rekommendera oss.. Välkommen att bli en av dem du också!

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2021-08-18.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Conny säljer
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
Conny erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Conny Mathisson
är mäklare på

Är du Conny Mathisson?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis