Ann-Christine Blombäck, Mäklare på Bostadsträffen

Ann-Christine
Blombäck
Mäklare på Bostadsträffen

5 av 5 i betyg
Visa Ann-Christines rekommendationer

Om Ann-Christine Blombäck

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Ann-Christine?

Som fastighetsmäklare lägger jag en stor vikt på ett personligt engagemang och att kunden känner sig trygg i sitt livs viktigaste affär. Att välja mäklare är ett förtroendeval och mitt främsta mål är att du som kund ska känna dig nöjd med hela processen och att du ska få ut högsta möjliga pris för din bostad. Som person är jag trygg och lugn. Jag tycker att mitt jobb är fantastiskt roligt framförallt när jag fått hjälpa dig och den som tar över din bostad till en affär där alla är nöjda.

Vad skiljer Ann-Christine Blombäck från andra mäklare?

Förutom mäklarexamen har jag även ekonomi och juridik examen från Universitetet. Jag har arbetat under 4 år på skatteförvaltningen och kan hjälpa er också med de avdrag ni kan göra efter att ni sålt er fastighet. För dig som kund innebär det att du kan vara trygg med att jag inte har några andra intressen att bevaka utöver att göra ett bra jobb som mäklare. Jag står för ett nära och personligt samarbete och flexibilitet eftersom varje bostadsaffär är unik på sitt sätt.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Under sista 1,5 åren har fastighetspriserna gått upp till nya rekordnivåer. Mycket händer i vår region för tillfället vilket kommer fortsätta skapa en efterfrågan av fastigheter eftersom folk måste ha någonstans att bo. Det har nog aldrig varit så gynnsamt att lägga ut sin fastighet till försäljning som nu.

Hur marknadsför Ann-Christine sina bostadsförsäljningar?

De bostäder jag/vi förmedlar presenterar vi nästan alltid på internet, om inte säljaren har ett annat önskemål om att det säljs via vårt kontaktnät. Annars är det via de stora marknadsplatserna som Hemnet och sociala medier som de exponeras med attraktiva bilder och informativa texter. För ökad synlighet har vi även andra marknadsföringskanaler via digitala och sociala medier.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2022-01-25.

Ann-Christine säljer
Objekttyper
  • Villor
På följande platser
  • Boden
  • Luleå
  • Piteå
  • Skellefteå
  • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
Ann-Christine erbjuder Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Ann-Christine Blombäck
är mäklare på

Är du Ann-Christine Blombäck?
Logga in och redigera din presentation här.