Amir Kabbani, Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö

Amir Kabbani Mäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Presentationsbild
Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Amir?

Jag lyssnar till era prioriteringar och skräddarsyr ett upplägg som ska passa just er försäljning. Därtill vill jag att du som säljare ska bli 100% nöjd och strävar alltid efter att hitta köpare som ska uppskatta just er bostad för att ni ska få högsta möjliga slutpris.

Vad skiljer Amir Kabbani från andra mäklare?

Jag lyssnar på vad som är viktigt för er och använder mig av Länsförsäkringars trygga varumärke där samtliga kunder kan få en personlig kontakt, inte bara i mig utan även i banken och försäkringsbolaget där fina erbjudanden ges till kunderna.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Värmdö står modell för svensk idyll, där den ligger mitt i skärgården. Här finns de grå klipporna, båtlivet, trähusen och den lite karga grönska vi förknippar med skärgårdslivet, bara 20 kilometer från Slussen i Stockholm. Detta präglar förstås tillvaron på Värmdö – på Sveriges sjätte största ö bor drygt 40 000 personer året runt, men mer än 100 000 under sommarmånaderna. Utöver den stora centralön finns här ytterligare över 10 000 öar och i runda slängar 14 000 fritidshus – och såklart massor av fina lägenheter och villor också. Allt detta gör bostadsmarknaden på Värmdö till något speciellt och där ser jag fram emot att få hjälpa er att skapa bäst förutsättningar för en lyckad försäljning.

Hur marknadsför Amir sina bostadsförsäljningar?

Allt och överallt kan man säga. Själva bostadsannonsen läggs upp på Länsförsäkringars hemsida, Hemnet, Hitta Hem. Därtill arbetar jag med uppsökande marknadsföring i social media. Utöver exponeringen på webben publicerar jag även bostaden i mitt spekulantregister där köpare som varit på visningar av liknande objekt blir meddelade om just er försäljning. Bostadsbilderna tas av en professionell fotograf och självklart tar jag fram professionellt försäljningsmaterial att dela ut till spekulanterna på visningen. På visningarna hålls alltid en kort muntlig presentation om objektet där spekulanter får svar på de vanligaste frågorna. Detta görs för att skapa en trygghet hos spekulanterna och för att ge alla spekulanter samma information. I slutet av presentationen lyfter jag möjligheten att få ett snabbt lånelöfte via Länsförsäkringar Bank för att göra spekulanten redo att lägga ett bud.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2019-03-01.

AMIR SÄLJER
Objekttyper
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Radhus
  • Tomter
  • Villor
På följande platser
AMIR ERBJUDER Följande arvodestyper
  • Fast arvode
  • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
  • Arvodestrappa (Procentrappa)
AMIRS PROSPEKT
Amir Kabbani har 4 omdömen

Alla omdömen är noga verifierade och publiceras först när vi på MäklarOfferter har talat med omdömeslämnaren, så du kan vara säker på att det är riktiga omdömen från riktiga bostadssäljare. Lämna gärna ett omdöme om du har anlitat Amir till din bostadsförsäljning.

Skriv ett omdöme om Amir

AMIR JOBBAR PÅ

Är du Amir Kabbani?
Logga in och redigera din presentation här.

Jämför
mäklare gratis