Hitta bästa mäklaren i ditt område Tjänsten är gratis Inga förpliktelser Spara tid & pengar Få högre försäljningspris
Ali Nilo, mäklare

Ali
Nilo
Mäklare

Om Ali Nilo

Vilken är den främsta anledningen till att man ska anlita Ali?

Bostadsaffär är den största affären många av oss gör i livet, just därför krävs det stor omsorg, engagemang och tillgänglighet av mig som mäklare för att det ska bli en riktig lyckad affär. Som säljare av din bostad ska du känna att jag jobbar för bara din bostadsförsäljning och min kompetens och långa erfarenhet ska bidra till en trygg och lyckad bostadsaffär. Mitt fulla fokus är självklart att du som säljare ska känna dig riktigt nöjd och jag kommer göra mitt allra bästa för att du ska få riktigt bra betalt för din bostad. Jag kommer erbjuda marknadens bästa mäklartjänster och ge dig de bästa förutsättningarna för din livs affär!

Vad skiljer Ali Nilo från andra mäklare?

Det som skiljer mig från andra mäklare är att jag lägger bostadsäljaren i full fokus och gör mitt ytters bästa för att möta säljarens förväntningar av mig som mäklare. Varje bostadsförsäljning är olik den andra och har olika behov vid försäljning. Jag lovar att jag ska göra mitt allra bästa för att få högsta försäljningspris på bostaden och se till att ni som säljare ska känna er så trygg som möjligt. jag är alltid tillgänglig på telefon, sms och mail och tveka inte och kontakta mig om ni har frågor och funderingar.

Vad har du att säga om området och bostadsmarknaden där du jobbar?

Jag har Kungälv som område och jag lägger stor fokus på att lära mig och vara så påläst som möjligt om olika föreningars fördelar och nackdelar t.ex. för att både köpare och säljare ska känna sig trygg med bostadsaffären. Jag vet även hur nära det är till olika skolor, förskolor, restauranger, matbutiker, busstationer osv. och jag lär mig både köpare och säljares behov för att på enklast sätt kunna rikta de till rätt köp och framtidsvisioner.
Bostadspriser i Kungälv har stigit med drygt 15% det senaste året för bostadsrätter och 10% för villor och det visar bara det stora efterfrågan i området.

Hur marknadsför Ali sina bostadsförsäljningar?

Jag ser till att lägga ut annonser på bostaden på så många hemsidor som möjligt för att höja intresset inför visningen. Jag jobbar även väldigt mycket med spekulantregister och skapar nära kontakt med spekulanter för att ta med de på visningar av liknande bostäder. Vi jobbar även som ett jättebra team här på kontoret och hjälps åt kollegor emellan med utbyte av spekulanter som varit intresserade av liknande bostäder också. Bostadsbilder tas av en professionellt fotograf och vi har märkt att kvällsfoton säljer mer och ser mer tilltalande ut så vi försöker få med kvällsbild som visningsbild för att även där höja intresset för bostaden. Och även i den frågan brukar jag vara tillmötesgående och lyssna på säljarens behov och önskemål på ytterligare marknadsföringsbehov och synpunkter.

Uppgifterna ovan är lämnade av fastighetsmäklaren själv. Profilen uppdaterades 2022-10-31.

Jämför mäklare inför din bostadsförsäljning
Ali säljer
Objekttyper
 • Bostadsrätter
 • Fritidshus
 • Radhus
 • Tomter
 • Villor
På följande platser
 • Ale
 • Kungälv
 • Stenungsund
 • Söker du mäklare på andra platser: Hitta mäklare
Ali erbjuder Följande arvodestyper
 • Fast arvode
 • Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
 • Arvodestrappa (Procentrappa)

Svårt att välja mäklare?

Hitta & jämför mäklare gratis

Är du Ali Nilo?
Logga in och redigera din presentation här.