MäklarOfferter

Maria Svensson Blandon

Mäklare på Fastighetsbyrån

Maria Svensson Blandon
BetygStjärna4,5/5
Fastighetsbyrån

Genom att anlita mig för din bostadsförsäljning kan du förvänta dig en engagerad och professionell mäklare med kundnöjdhet som högsta prioritet.

Jag tar på mig ett försäljningsuppdrag med stor hängivenhet och använder min kunskap, min drivkraft och min strategiska kompetens och för att skapa en affär som gynnar alla parter. Jag anser att den optimala bostadsaffären uppstår när alla parter känner sig involverade, och min roll är att alltid tillhandahålla de mest effektiva verktygen för att uppnå det bästa resultatet.

När ni väljer mig som er mäklare kan ni vara säkra på att jag kommer att göra allt jag kan för att tillsammans med er skapa minnesvärda affärer och förverkliga era bostadsdrömmar. Mitt mål är att erbjuda er den bästa möjliga upplevelsen och att överträffa era förväntningar, varje gång.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Maria Svensson Blandon, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Maria Svensson Blandon samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Maria säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

En av de mest betydelsefulla faktorerna som skiljer mig från andra är min förmåga att hantera flera ansvarsområden samtidigt.
Under min studietid så hade jag en studietakt på 125% samtidigt som jag arbetade på 5 olika arbetsplatser och jobbade mer än heltid. Denna erfarenhet har gett mig en djup förståelse för att jonglera olika uppgifter och hantera en hektisk arbetsbelastning.
Det visar inte bara på min kompromisslösa dedikation till mitt arbete utan även min förmåga att prestera på hög nivå i en krävande miljö. Jag är van vid att arbeta under tryck och har utvecklat en förmåga att behålla kvaliteten och produktiviteten även när det är högt tempo.

Så, vad som verkligen utmärker mig är min förmåga att kombinera dedikation, hängivenhet och hög produktivitet i en dynamisk arbetsmiljö. Detta gör mig till en mäklare som inte bara strävar efter att uppfylla era förväntningar utan som även är kapabel att överträffa dem, oavsett hur krävande situationen kan vara.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Jag skapar alltid en skräddarsydd marknadsföringsstrategi som är anpassad efter min kunds unika önskemål och behov, för att säkerställa en smidig och framgångsrik försäljningsprocess. Genom att kombinera min noggrannhet med min kompetens inom försäljningsstrategi kan jag utforma en marknadsföringsplan som är perfekt anpassad för din specifika bostadsförsäljning.

Vi har en bred verktygslåda till vårt förfogande. Vi kan sprida din bostadsannons som en löpeld genom Hemnet, eller så kan vi hantera en off-market försäljning genom vårt omfattande spekulantregister. Vi kan synas på sociala medieplattformar som Instagram och Facebook, eller så kan vi välja att enbart marknadsföra internt. Oavsett vilken metod som passar bäst för din situation, så är mitt mål att anpassa varje steg enligt dina behov och önskemål.

Det bästa med att välja mig som din mäklare, och som skiljer oss på Fastighetsbyrån från våra konkurrenter här i Karlstad, är vår stora marknadsandel. Tack vare att vi har störst marknadsandel så träffar vi flest potentiella kunder och sannolikheten är därmed större att just vi hittar din potentiella köpare, vilket naturligtvis ger dig som säljare en överlägsen fördel!

Rekommendationer (1)

Maria Svensson Blandon har fått följande rekommendationer från tidigare säljare och köpare.

Stjärna4,5 / 5Baserat på 1 omdöme
Peter S.+6 mån.
Sålde villa i Karlstad

Vi är väldigt nöjda med Maria, hon har varit behjälplig och alltid anträffbar.

Lämna omdöme

Här mäklar Maria Svensson Blandon

Maria jobbar som mäklare i Karlstad.

Objekttyper

Maria förmedlar följande objekttyper.

Bock
Fritidshus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Maria erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Maria

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Maria

Maria Svensson Blandon är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Stjärna4,9/5
Fastighetsbyrån Karlstad & HammaröÖstra Torggatan 2, 652 24 KarlstadBrev karlstad@fastighetsbyran.seTelefon 054 - 18 52 40
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare