MäklarOfferter

Jessica Sandberg

Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling

Jessica Sandberg
Svensk Fastighetsförmedling

Hej, Jessica Sandberg heter jag och arbetar som fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Nyköping och Oxelösund. Som uppvuxen i Nyköping ligger denna stad mig varmt om hjärtat, allt fler väljer att bosätta sig i denna vackra del av Sverige varför jag älskar att arbeta här och se Nyköping att växa.

Varje kund och situation är unik varför jag lägger ner tid och energi på att förstå ert behov och önskemål för att kunna skräddarsy en lösning som passar just er. Mina tidigare erfarenheter inom service och administration har format mig till en social, omsorgsfull och strukturerad person som alltid ger det lilla extra med glimten i ögat.

Detta tillsammans med vårt starka varumärke och våra unika tjänster kommer ge er en trygg affär med en engagerad mäklare.
För mig är det väldigt viktigt att skapa förtroende och trygghet för både säljare och köpare. Bostadsaffären är en av de mest betydelsefulla händelserna i en persons liv, att vara med i den processen är mer än bara ett yrke för mig, det är en passion som jag brinner för.

Varmt välkommen att kontakta mig för att skräddarsy er lösning eller om ni har andra frågor angående er boendesituation!

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Jessica Sandberg, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Jessica Sandberg samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Jessica säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Mitt första kvartal som mäklare fick jag utmärkelsen "Bäst betyg Nyköping" vilket visar min ambition om att både mina säljare och köpare ska vara nöjda, kundnöjdheten är otroligt viktig för mig och inte bara att få bostaden såld. Jag jobbar hårt och gör alltid mitt yttersta för att uppnå en lyckad försäljning men framför allt för att överträffa mina kunders förväntan.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Bostaden läggs upp på vår hemsida svenskfast.se samt Hemnet. Jag trycker också väldigt hårt på sociala kanaler såsom instagram, facebook etc. för att nå ut till alla målgrupper.

Rekommendationer (0)

Jessica har ännu inga rekommendationer. Lämna gärna ett omdöme om du har haft Jessica som mäklare.

Lämna omdöme

Här mäklar Jessica Sandberg

Jessica jobbar som mäklare i Nyköping och Oxelösund.

Objekttyper

Jessica förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Jessica erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Jessica

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Jessica

Jessica Sandberg är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Stjärna4,5/5
Svensk Fastighetsförmedling NyköpingBagaregatan 21, 611 31 NyköpingBrev sf.nykoping@svenskfast.seTelefon 0155 - 20 95 80
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare