MäklarOfferter

Burak Yildiz

Mäklare på Fastighetsbyrån

Burak Yildiz
Fastighetsbyrån

Min högsta prioritet som mäklare är att säkerställa din tillfredsställelse och ge dig den bästa möjliga avkastningen i din viktigaste bostadsaffär. Jag är lyhörd, envis och har fullt fokus på dina behov och mål. Genom min noggranna och grundliga tillvägagångssätt strävar jag efter att ge dig den där extra känslan av trygghet och säkerhet under hela processen.

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till Burak Yildiz, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till Burak Yildiz samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Burak säger

Vad skiljer dig från andra mäklare?

Jag ger varje kund en personlig upplevelse genom att lyssna på deras önskemål, svara på deras frågor och erbjuda skräddarsydda lösningar som passar deras behov.
Jag är tillgänglig för mina kunder genom att svara snabbt på deras meddelanden och gör mig tillgänglig på flexibla tider.
För mig handlar det om att vara öppen och transparent med mina kunder genom hela försäljningsprocessen, från fastställande av priset till förhandlingar och avtal. Detta hjälper till att vi bygger ett förtroende och skapar en positiv upplevelse för varandra.

Hur marknadsför du dina bostadsförsäljningar?

Vårt mål är att säkerställa att din bostad når ut till så många potentiella köpare som möjligt. Därför marknadsför vi din bostad på en mängd plattformar inklusive "Lansfast.se, Hemnet, Facebook, Instagram och skyltfönster". Men vi stannar inte där! Jag bollar även ut din bostad mot samtliga spekulanter i mitt register samt Länsförsäkringars register. Jag strävar efter att presentera din bostad på bästa möjliga sätt, därför använder vi enbart professionella fotografer för fotografering av din bostad.

Rekommendationer (0)

Burak har ännu inga rekommendationer. Lämna gärna ett omdöme om du har haft Burak som mäklare.

Lämna omdöme

Här mäklar Burak Yildiz

Burak jobbar som mäklare i Huddinge, Farsta, Sköndal, Bandhagen, Högdalen, Örby, Hökarängen, Hagsätra, Svedmyra, Fagersjö m.fl.

Objekttyper

Burak förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

Burak erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Bock
Arvodestrappa (Procentrappa)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta Burak

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar Burak

Burak Yildiz är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Fastighetsbyrån Farsta, Högdalen & Skogås
Stjärna5/5
Fastighetsbyrån Farsta, Högdalen & SkogåsStorforsplan 36, 123 47 FarstaBrev farsta@fastighetsbyran.seTelefon 08 - 586 111 80
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare