MäklarOfferter

August Carlsson

Mäklare på Svensk Fastighetsförmedling

August Carlsson
Svensk Fastighetsförmedling

Som din mäklare är mitt främsta mål att göra varje bostadsaffär till en smidig och framgångsrik upplevelse för dig. Min styrka som mäklare ligger i min noggrannhet och dedikation. Jag tar mig tid att förstå dina unika behov och därefter hitta lösningar som passar just dig. Genom att vara lyhörd och tålmodig strävar jag alltid efter att skapa en trygg och positiv kontakt under hela processen, med bästa möjliga resultat.

Att arbeta som mäklare är för mig inte bara en karriär, det är en passion. Det är för mig en unik möjlighet att förena mitt intresse för arkitektur med min djupa glädje för social interaktion och möten med nya människor, vilket ger mig en genuin glädje och energi.

Tack vare min uppväxt i Saxtorp och på senare år bosättning i Landskrona har det bidragit till att ge mig en god kännedom om allt ifrån stora hus på landet till mindre lägenheter i stan, så oavsett vad du har att sälja, finns jag här för dig!

Med en lång bakgrund som fotbollsspelare under mina ungdomsår har jag utvecklat en stark tävlingsinstinkt. En egenskap som smittar av sig positivt i mitt mäklaryrke, där jag alltid strävar efter att vinna de bästa affärerna för mina kunder, med högst möjliga försäljningspris.

Låt mig guida dig genom varje steg av försäljningsprocessen med professionalism, omsorg och en personlig touch. Tillsammans skapar vi en framtid full av möjligheter.

Med vänliga hälsningar,
er framtida mäklare!

Fastighetsmäklaren har själv skrivit presentationen.

Ska du sälja bostad?

Skicka en kostnadsfri offertförfrågan till August Carlsson, så att du kan jämföra och välja den bästa mäklaren till din bostadsförsäljning!

Begär offertPil

Din förfrågan skickas specifikt till August Carlsson samt andra mäklare som är specialiserade på den typ av objekt du vill sälja. Du kan få upp till fem offerter, helt gratis och ej bindande.

Rekommendationer (0)

August har ännu inga rekommendationer. Lämna gärna ett omdöme om du har haft August som mäklare.

Lämna omdöme

Här mäklar August Carlsson

August jobbar som mäklare i Landskrona.

Objekttyper

August förmedlar följande objekttyper.

Bock
Bostadsrätt
Bock
Fritidshus
Bock
Radhus/parhus
Bock
Tomt
Bock
Villa

Arvodestyper

August erbjuder sig att mäkla under följande ersättningsformer.

Bock
Fast arvode
Bock
Rörligt mäklararvode (Fast procentsats)
Svårt att välja mäklare? Hitta och jämför mäklare gratisBörja härPil

Kontakta August

Ska du sälja bostad? Jämför flera mäklareJämför mäklarePil

Vår unika matchningstjänst hjälper dig att enkelt jämföra och hitta rätt mäklare.

Här jobbar August

August Carlsson är verksam som mäklare på följande mäklarkontor.

Svensk Fastighetsförmedling Landskrona
Stjärna4,5/5
Svensk Fastighetsförmedling LandskronaÖdmanssonsgatan 2, 261 34 LandskronaBrev sf.landskrona@svenskfast.seTelefon 0418 - 105 90
Tjänsten är gratisInga förpliktelserSpara tid & pengarFå högre försäljningspris
Jämför mäklare