Bli medlem och få fler försäljningar

MäklarOfferter förmedlar årsvis tusentals bostadssäljare till anslutna mäklare. Klicka här för att se några av våra nöjda medlemmar.

Få fler kunder

Vi får årligen in tusentals bostadssäljare över hela Sverige, som vill anlita mäklare. Vi ringer upp och kontrollerar ALLA objekt vi skickar ut, så du kan vara säker på att det inte rör sig om några värderingar utan det är riktiga bostadssäljare med försäljningsbehov!

Öka intäkterna

MäklarOfferter är inte en prispressartjänst där "billigast är bäst", utan en kanal där mäklarna kan motivera sina tjänster och arvoden. Vi har gjort en undersökning där vi har frågat över 600 förmedlade bostadssäljare om vad som är viktigt för dem vid en försäljning. En överväldigande majoritet säger att de INTE är ute efter det billigaste arvodet!

Betala bara för det du vill ha

Du väljer helt själva vilka bostadssäjare du vill kontakta, det finns inget köptvång och du avgör själv vilka objekt som är intressanta för er.

Gör en intresseanmälan så berättar vi hur MäklarOfferter fungerar

Andreas Yacoub - Mäklarringen Vällingby Hässelby

Nöjda mäklare på MäklarOfferter - Referenskunder  Jag är jätte nöjd med tjänsten Mäklarofferter och tycker dem är bäst på marknaden. Deras tjänst har lett till flera affärer för mig och mina kollegor. Det bästa med dem är uppföljningen till både kunderna samt oss mäklare. Känns skönt att någon ringer oss då och då för att göra uppföljning samt ge tips och råd. Tycker det är mycket enkelt att använda tjänsten

Andreas Yacoub - Mäklarringen Vällingby/Hässelby

Peter Thuresson - SverigeMäklaren

Nöjda mäklare på MäklarOfferter - Referenskunder  Mäklarofferter levererar kontaktuppgifter till seriösa kunder som ska sälja sina bostäder. En bra tjänst för säljarna som oftast träffar några Mäklare och därefter gör sitt val. Personligen har jag haft ett 30-tal försäljningsuppdrag från Mäklarofferter och mina SverigeMäklarenkollegor runt om i Sverige har även de haft bra utdelning. Således en bra tjänst för både säljare och Mäklare.

Peter Thuresson - Ägare och VD SverigeMäklaren

Eva Malmgren - East & West, Malmö

Nöjda mäklare på MäklarOfferter - Referenskunder  MäklarOfferter är en utmärkt kontaktsida för mäklare och bostadssäljare. Modernt, effektivt och mycket prisvärt! Kan varmt rekommenderas!

Eva Malmgren, East & west Mäklarfirma, Malmö

Boarea mäklare - Urban Myrberg

Nöjda mäklare på MäklarOfferter - Referenskunder  När jag blev kontaktad av Mäklarofferter var jag mycket tveksam pga mina erfarenheter av de andra aktörerna på marknaden som förmedlar uppdrag till oss fastighetsmäklare.

MäklarOfferter har en bra tillströmning av säljare och tjänsten fungerar riktigt bra. Nivån och upplägget på Mäklarofferters arvode är seriöst och rimligt. ”Now I´m a believer”
Vem vill betala mellan 4000-8000 kr exkl moms för varje uppdrag som hos de andra aktörerna? Det är direkt negativt både för mäklaren och även för säljaren som många gånger blir den som betalar i slutänden.

Så kan jag rekommendera Mäklarofferter?
Absolut och utan tvekan!

Urban Myrberg, Boarea Fastighetsmäklare, Stockholm

Nina Axelsson, Kontorschef, Mäklarringen Sundbyberg

Nöjda mäklare på MäklarOfferter - Referenskunder  Mäklarofferter är absolut dom som levererar starkast leads. 9 av 10 intag från dom leder till affär.

Jag tycker Mäklarofferter är en jätte bra tjänst både för säljare och fastighetsmäklare. Som säljare slipper du sitta och ringa runt eller maila till olika mäklarkontor och upprepa samma information flera gånger, utan du skriver in informationen en gång och sen får mäklaren kontakta kunden.

För oss på Mäklarringen i Sundbyberg har denna tjänst lett till ett flertal affärer! Vi tycker tjänsten är enkel och smidig och dessutom har man bra basfakta att gå på när man ringer upp kunden!

Nina Axelsson, Kontorschef, Mäklarringen Sundbyberg

Remax Din Mäklare Gävle - Kontorschef/fastighetsmäklare Lotta Nivard Co

Nöjda mäklare på MäklarOfferter - Referenskunder  Jag har fått fler förfrågningar om offerter än jag har förväntat mig. Att jag har möjlighet att besöka kunden och se bostaden innan jag lämnar offerten känns också bra.

Prisvärd tjänst och jag behöver inte känna någon oro för att få betala stora summor för uppdrag.

Lotta Niward – Kontorsägare – Era Gävle

Charlotte Lindborg, Lind & Co

Nöjda mäklare på MäklarOfferter - Referenskunder  Genom MäklarOfferter får vi kontakt med potentiella säljare som vi troligtvis ”missar” utan denna tjänst.

En smidig tjänst som kan bidra till ökade intagsandelar utan större ansträngning.

Charlotte Lindborg, Bülow & Lind, Malmö

Marcus Folmer, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö

Nöjda mäklare på MäklarOfferter - Referenskunder  Fördelen med MäklarOfferter är att vi mäklare får konkurrera på samma villkor. Jag märker att en bostadssäljare som söker mäklare via MäklarOfferter är ofta bra påläst, att det finns ett intresse av att hitta den mäklare som kan erbjuda den bästa helhetslösningen. Idag handlar det inte bara om att ”sälja” en bostad. Finansiering, försäkring och mäkleri går hand i hand. Jag och mina kollegor har haft stor nytta av att möta säljare genom MäklarOfferter. Vi har därför fått många nya nöjda och trygga kunder.

Marcus Folmer, fastighetsmäklare/franchisetagare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö

Göran Lindohf, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Helsingborg

Nöjda mäklare på MäklarOfferter - Referenskunder  Vi har tät konkurrens i vår kommun och måste använda alla kontaktvägar vi kan för att komma ut på kundmöten. Kunderna uppskattar att använda sig av mäklarofferter och det brukar bli mycket bra möten. Framförallt uppskattar vi enkelheten i tjänsten där vi bara betalar för kontaktinformationen.

Göran Lindohf, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Helsingborg

Jan Butt, Länsförsäkringar Huddinge / Botkyrka

Nöjda mäklare på MäklarOfferter - Referenskunder  Mäklarofferter är seriösa, profesionella och erbjuder en smidig tjänst där man som mäklare kommer i kontakt med potentiella säljare till en relativt billig peng till skillnad från andra aktörer på marknaden. 

Jan Butt, Länsförsäkringar Huddinge & Botkyrka

Martin Fröblom, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Täby

Nöjda mäklare på MäklarOfferter - Referenskunder  Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Täby hjälper många Täbybor att byta bostad genom vårt sammarbetet med Mäklarofferter.

Mäklarofferter hjälper säljare att hitta rätt mäklare, detta tycker vi är ett utmärkt sätt att få nöjdare kunder som har höga krav på en mäklartjänst!

Martin Fröblom - Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, Täby

Rickard Bornesand - Franchisetagare, Svenska Mäklarhuset Sollentuna

Nöjda mäklare på MäklarOfferter - Referenskunder  MäklarOfferter har en smidigt och väl fungerande tjänst som ger oss möjlighet till ett ökat antal intag till en rimlig kostnad.

Rickard Bornesand - Franchisetagare, Svenska Mäklarhuset Sollentuna

Mäklarhuset Innerstan, Peter Eriksén

Nöjda mäklare på MäklarOfferter - Referenskunder  Mäklarofferter har en bra hemsida och en tydlig och seriös profil. Vi har tidigare provat konkurrenter till MäklarOfferter men inte varit särskilt nöjda och vi har därför varit tveksamma till denna typ av tjänst.

Från MäklarOfferter har vi har fått många bra ”riktiga” försäljningsmöjligheter som givit gott resultat och nöjda kunder, därför rekommenderar vi gärna MäklarOfferter!

Peter Eriksén - Kontorschef på Mäklarhuset Innerstan

Nöjda mäklare på MäklarOfferter - Referenskunder  Som referenskund har jag bara gott att säga om Mäklarofferter då de slår alla konkurrenter med hästlängder.
Stort tack för alla kunder och förmedlingsuppdrag vi på Solid Fastighetsbyrå AB har fått in via MäklarOfferter.

Anders Guldbrand, Solid Fastighetsbyrå AB